Bebe1997 kérdése:
Kinek mi a tapasztalata a Slim Fit-tel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kicsit utánna olvastam...Sokan dícsérik de ti hogy vagytok vele? Leszeretnék fogyni 10 kilót 3 hónap alatt . Persze mellette edzenék és az étrendemre is figyelnék..
Narancsbőröm van de elvileg arra is jó. Átverés?
2012. ápr. 11. 16:23
1/6 anonim válasza:
hát mások azt mondják hat.. 1 hónap alatt 3 kilót fogytak vele. tehát igen, átverés, mivel heti 2-3 kilót ígér. hát ez van.. sajna nem megy ilyen könnyen. amúgy én is megvettem, nem tudtam szedni normálisan, mindig megfeledkeztem róla, meg anélkül is ment, szóval odaadtam egy ismerősnek.
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy átverés, az összes ilyen átverés. Van, ami megf*sat, van, ami elveszi az étvágyad, mert dugig vannak mérgező anyagokkal. Hulladék az összes. Én 1 hónap alatt fogytam 10 kilót, úgy, hogy a három műszakos munkarendem mellett minden nap 1 órát edzettem, de nem csak jobbra-balra lötyögtem, hanem addig csináltam, amíg már fájt, és ronggyá izzadtam a trikómat. És persze a helyes étkezés, ami nem azt jelenti, hogy naponta csak pár salátalevélkét lehet elcsipegetni, meg abonettet és a többi szárított sz*rt, mint ahogy azt sokan képzelik... és képzeld, még a narancsbőröm is eltűnt! Pedig nem szedtem be semmilyen tablettát. És ha nekem sikerült, akkor másnak is fog. Ha igazán akarja.
3/6 anonim válasza:
1 hónap alatt 10 kiló?
Úristen, ez rosszabb mintha koplalnál, még avval is csak max 5-8 kg megy le. Konkrétan 4 lenne az egészséges, ideális, megtartható.
4/6 anonim válasza:
Én szedtem a slimfit-et nekem azért is volt jó mert rendbejött az anyagcserém,és szerintem ha vki kapszulát szed vagy bármi gyógyhatásu készítményt azt ajánlott mindig egy időpontban beszedni,és ez a sportra is igaz,a rendszeresség a lényeg,szoval ha csak össze vissza szedted nem csodálom h nem fogytál le vele.nekem 12 kilót sikerült vele fogyni 3 hónap alatt.nem koplaltam,de azért nem is ettem sokat.szerintem 3 hónap alatt le tudsz fogyni vele 10 kilót,legalábbis nekem sikerült
5/6 anonim válasza:
Én se egy hónap alatt fogytam le 10 kilót,de 3-4 hónap alatt sikerült vele úgy, hogy nem jártam edzeni,csak otthon néha tornáztam.előtte is tornáztam de a slim-mel könnyebben ment.
6/6 anonim válasza:
Én mondjuk nem akarok 10 kilót lefogyni,csak 6 kiló a cél,nem sok feleslegem van,de azért a strandszezonra szeretném ha lemenne.3 hete kezdtem el szedni de már olyan két és fél-3 kiló le is ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!