Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mit tudtok a Cefamadar homeopá...

Mit tudtok a Cefamadar homeopátiás súlycsökkentőről?

Figyelt kérdés

Érdekelne véleményetek, hogy mennyire hatékony.

Szedhető fogamzásgátló mellett?

Nekem a főbb problémám, hogy mióta fogamzásgátlót szedek, nőtt az étvágyam, ezt szeretném csökkenteni.

Kb. mennyibe kerül? (a neten csak több éves cikkben láttam róla árat)

2012. ápr. 3. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

1. Ha lenne hatásos szer, amit csak be kell kapkodni, nem lenne kövér ember a világon.

2. A fog. gátlótól NEM NŐ az étvágy. Lehet hízni a tablettától, de ez azért van, mert beleavatkozik a hormonháztartásba.

Szerintem ne áltasd magad azzal, hogy a tabi miatt eszel többet. De ha így is lenne: miért fogadod el természetesnek, hogy nőtt az étvágyad? Fogd vissza magad a kajálásban és mozogj.

Ha nem jó a tabletta, akkor meg kérj másikat, mielőtt +30 kilóval ébredsz egyik reggel. +5 kilót is nehéz leadni, nemhogy 30-at.

2012. ápr. 3. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nagy súlyváltozáson mentem volna keresztül, csak az étvágyam nőtt, amire az orvosom előre figyelmeztetett. Nem vagyok túlsúlyos, csak a napi elfoglaltságaim mellett nem tudok éhségemnek megfelelően étkezni.
2012. ápr. 4. 17:16
 3/3 bzoli38 válasza:

Sziasztok.

Én május 10-én kezdtem szedni a Cefamadar-t, a versenysulyom 182 kg. A tapasztalatom már az első tabletták után hogy az éhség érzetem szinte teljesen megszűnt, viszont ha kicsit is unatkozom egyből ennék valamit, hiányzik a nassolás. A tabletta mellett megpróbálom az adagokat is jelentősen csökkenteni. Tablettát szedő cukorbeteg vagyok, de azon kívül hogy a cukorgyógyszerem adagját felére kellett csökkentenem a kevesebb energia bevitel miatt más egyéb mellékhatása nem jelentkezett. Ha anyagilag megtehetem szeretném végigvinni 6 hónapig mivel a célom legalább 60-70 kiló fogyás.

2012. máj. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!