Mit tudtok a Cefamadar homeopátiás súlycsökkentőről?
Érdekelne véleményetek, hogy mennyire hatékony.
Szedhető fogamzásgátló mellett?
Nekem a főbb problémám, hogy mióta fogamzásgátlót szedek, nőtt az étvágyam, ezt szeretném csökkenteni.
Kb. mennyibe kerül? (a neten csak több éves cikkben láttam róla árat)
1. Ha lenne hatásos szer, amit csak be kell kapkodni, nem lenne kövér ember a világon.
2. A fog. gátlótól NEM NŐ az étvágy. Lehet hízni a tablettától, de ez azért van, mert beleavatkozik a hormonháztartásba.
Szerintem ne áltasd magad azzal, hogy a tabi miatt eszel többet. De ha így is lenne: miért fogadod el természetesnek, hogy nőtt az étvágyad? Fogd vissza magad a kajálásban és mozogj.
Ha nem jó a tabletta, akkor meg kérj másikat, mielőtt +30 kilóval ébredsz egyik reggel. +5 kilót is nehéz leadni, nemhogy 30-at.
Sziasztok.
Én május 10-én kezdtem szedni a Cefamadar-t, a versenysulyom 182 kg. A tapasztalatom már az első tabletták után hogy az éhség érzetem szinte teljesen megszűnt, viszont ha kicsit is unatkozom egyből ennék valamit, hiányzik a nassolás. A tabletta mellett megpróbálom az adagokat is jelentősen csökkenteni. Tablettát szedő cukorbeteg vagyok, de azon kívül hogy a cukorgyógyszerem adagját felére kellett csökkentenem a kevesebb energia bevitel miatt más egyéb mellékhatása nem jelentkezett. Ha anyagilag megtehetem szeretném végigvinni 6 hónapig mivel a célom legalább 60-70 kiló fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!