A hoodia p57 tényleg elveszi az étvágyat?
Én szedtem egy darabig, úgy gondoltam, hogy használ, de miután abbahagytam a szedését szintén nem voltam éhes, mert egyszerűen megszoktam az új étrendem. Lehet, hogy nagyon hittem benne és ezért gondoltam, hogy emiatt nem vagyok éhes.
Anya is szedte, ő azt mondta, hogy semmit nem használt neki.
Egy másik ismerősöm is használta, ő azt mondta tényleg csökkenti az étvágyat, de mondjuk csak az elején fogyott.
Hozzáteszem, hogy mindhármunknak viszonylag kevesebb feleslege volt, azaz max 5 kg. Tehát előtte se nasiztunk olyan nagyon sokat.
Ártani nem árt, nem akarok a pénztárcádban nyúlkálni, de ha van rá keret, akkor kipróbálhatod.
Én 3 napja szedem és kevésbé vagyok éhes.Bár én január óta számolom a kalóriákat és a szénhidrátot ami 1500 kcal és 130 ch fölé nem mehet.Persze én is bűnöztem de azért január óta lement 8 kiló,az elmúlt 3 napba még 1. :)
Ha úgy döntesz vásárolsz Hoodiát akkor csak profi eladótól mert sok helyen hamisítják és azért nem is használ.Én egyébként Hoodia p57-et szedek a legerősebb hússzoros kivonatút.
Szia!
Én 2 hónapig szedtem és ez idő alatt leadtam 7 kilót!
Nekem annyira nem volt már tőle étvágyam, hogy el voltam egész nap kaja nélkül. Viszont szomjasnak szomjas voltam egész nap,de nagyon!
Szerintem próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!