Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A hoodia p57 tényleg elveszi...

A hoodia p57 tényleg elveszi az étvágyat?

Figyelt kérdés
16 napja diétázom,vagyis megpróbálok életmódot változtatni,sok zöldség, gyümölcs,mozgás stb.Egész nap oké,de estére mindig rámtör a farkaséhség,nagyon kívánom az édességet,és egy párszor csaltam már:/ Szeretnék minél előbb leadni 5-7 kg-t.A hoodia segít??
2012. ápr. 1. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szedtem egy darabig, úgy gondoltam, hogy használ, de miután abbahagytam a szedését szintén nem voltam éhes, mert egyszerűen megszoktam az új étrendem. Lehet, hogy nagyon hittem benne és ezért gondoltam, hogy emiatt nem vagyok éhes.

Anya is szedte, ő azt mondta, hogy semmit nem használt neki.

Egy másik ismerősöm is használta, ő azt mondta tényleg csökkenti az étvágyat, de mondjuk csak az elején fogyott.

Hozzáteszem, hogy mindhármunknak viszonylag kevesebb feleslege volt, azaz max 5 kg. Tehát előtte se nasiztunk olyan nagyon sokat.

Ártani nem árt, nem akarok a pénztárcádban nyúlkálni, de ha van rá keret, akkor kipróbálhatod.

2012. ápr. 1. 20:19
 2/4 anonim válasza:

Én 3 napja szedem és kevésbé vagyok éhes.Bár én január óta számolom a kalóriákat és a szénhidrátot ami 1500 kcal és 130 ch fölé nem mehet.Persze én is bűnöztem de azért január óta lement 8 kiló,az elmúlt 3 napba még 1. :)

Ha úgy döntesz vásárolsz Hoodiát akkor csak profi eladótól mert sok helyen hamisítják és azért nem is használ.Én egyébként Hoodia p57-et szedek a legerősebb hússzoros kivonatút.

2012. ápr. 6. 08:26
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2012. ápr. 7. 10:54
 4/4 ruzsizsuzsi válasza:

Szia!

Én 2 hónapig szedtem és ez idő alatt leadtam 7 kilót!

Nekem annyira nem volt már tőle étvágyam, hogy el voltam egész nap kaja nélkül. Viszont szomjasnak szomjas voltam egész nap,de nagyon!

Szerintem próbáld ki :)

2012. júl. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!