Ha zsirégetőt szedek mit kell érezzek, honnan tudom hogy emeljem az adagot vagy jó ez igy?
Az előttem lévőnek igaza van. Normálisan egyél, és menj el napi 40percet sétálni. Többet érsz vele.
Onnan tudod, hogy kisebb a segged. ;)
gyik szabályzatbatát Aczél válasza:
az előzőekben le volt írva, hogy nincsenek zsírégetők. tehát nem fogsz semmit sem érezni!
Ha van benne koffein, szinefrin, yohimbe stb akkor az 1*1-től a dobozon feltüntetett max adagig mehetsz. Ezeket nem ajánlatos túladagolni.
Ha már nem érzed hogy ad egy kis energia löketet akkor kell emelni az adagot de mindig csak lépcsőzetesen. 2 hét után érdemes egy hét szünetet tartani mivel egy idő utánn úgyis hozzászoksz.
igen, a koffein már csak ilyen, nem ajánlatos túladagolni..
zsírégetők meg nincsenek, tehát ne számíts semmi ilyen hatásra.
szó szerint azt jelenti, hogy nincsenek olyan szerek amiktől több zsírt éget a tested.
a krematóriummal nem ér érvelni, mert zsírégetőként táplálék kiegészítőt értenek.
nem reklámozhatom, pedig van egy fogyás-tévhitek oldal. meg nyilván több is, csak keresned kell! tehát azt ajánlom vagy higgy nekem, vagy olvass utána annak amit írok. sokkal jobban nem tudom elmagyarázni, a testednek van egy energiaigénye, ez az életed, edzésed költsége és kész. ezt különböző energianyerési módokon lehet fedezni, zsírok vagy szénhidrátok oxidálásával, izomfehérjéből képzett cukor oxidálásával.. ATP szintézis, citrát-ciklus stb, ezekről nem tudom mennyit akarsz olvasni.
de egyik folyamatban sincs szerepe a koffeinnek, vagy a többi anyagnak ami a tablettádban van. így értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!