Van valamilyen tabletta, ami elveszi az étvágyat?
Figyelt kérdés
Egészségesen táplálkozok, de hétvégén, amikor unatkozok, meg nem edzek, egész nap eszek, kb. 3500 kcalt.Az edzés elveszi az étvágyam.Hétköznap 1200 kcalt viszek be+minden nap edzek. A hétvégi zabálások miatt csak tartom a súlyom.Mindig elhatározom, hogy nem fogom elrontani a diétám, de hétvégén mindig vége..Tegnap pl. 3200 kcalt vittem be. Ma is többet ettem, mint hétköznap, de ma 1700 kcalt.Sosem fogok lefogyni, ha minden hétvégén bezabálok. Az is jó lenne, ha csak hétvégén vennék be valamit, ami arra a két napra elvenné az étvágyam.2012. febr. 5. 17:36
1/5 anonim válasza:
A cián lesz a te esetedben a megfelelő.
2/5 anonim válasza:
Kerüld az édesítőszert tartalmazó kajákat, italokat(pl: Norbi update kajákban tonnányi van).
Károsak és hiába nincs bennük kalória NÖVELIK az étvágyat, disznók tápjába is azt kevernek a hizlaldában.
3/5 *gin* válasza:
hiába veszel be étvágycsökkentőt, az unalomból való zabálás ellen az nem hat... ugyanis amikor 3500 kalóriányi nasit megeszik valaki, azt rég nem éhségből teszi.
4/5 anonim válasza:
Szia, étvágy csökkentésre én hoodia p57-et szedek. Nekem tökéletesen be vált. Tényleg el veszi az étvágyam, és fogyok is tőle folyamatosan. Ha nem valami gagyi tablettát akarsz venni, akkor rendelj a vaterárol, egy bizonyos Salvatore7-nevezetű eladótól. 100% garanciát válalok a hatékonyságra:)
5/5 anonim válasza:
az étvágy csökkentésétől NEM fog szinte senki sem lefogyni!
gondolkozzatok, nagyon kevesen kövérek azért, mert baromi éhesek.. keveset mozognak, sz.ar kajákat esznek, lelki gondjaik vannak, és nem a hatalmas falánkság miatt híznak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!