Milyen tapasztalatok vannak a reduline fogyasztótablettáról?
Nekem csak annyi tapasztalatom van vele hogy beirtam a gugliba és kidobta hogy az egy zsírmegkötő.
Én nem tudom helyes táplálkozás mellett kinek van szüksége zsírmegkötésre. Az elhízást elsősorban a nem megfelelő minőségű és mennyiségű szénhidrát okozza.
2-dik vagyok ismét. Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Én már próbáltam fogyasztótablettát, mondjuk nem ezt. Én nem azért szedtem, mert csodákat vártam tőle, inkább csak egy pici segítséget reméltem tőle. A tabletta szedésétől kezdve, az életmódomat is megváltoztattam, nagyon oda figyeltem az étkezésre, és naponta 60-90percet cardioztam. Az eredmény hetente minusz 1kg. Ami teljesen megfelelő eredmény. Bár reménykedtem, hogy a tablettával majd heti 1,5-t is fogyhatok. (úgy hogy a reklámja szerint ennél sokkal többet lehet vele fogyni) Amióta nem szedem azóta is csak heti 1 kg-t fogyok.
Szóval én nem ajánlok semmi ilyet. Pedig én nem csodatablettaként néztem rá, mint sokan mások. Csak egy pici besegítést vártam volna tőle. De kár volt kiadni ennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!