Őszintén, használt eddig bárkinek is bármilyen csodaszer?
Vannak olyan kapszulák, amik egyenesen veszélyesek, hát azt inkább nem kommentálnám.
És vannak olyanok, amik szimplán csak nem hatnak. Ezekhez ált. adnak étrendet meg megmondják mennyit kell mozogni, inni, stb. Biztosan van olyan ember, aki ha megveszi a tablettát, akkor odafigyel az étrendre meg a mozgásra is, tehát összességében fogyni fog. Persze nem a tablettától, de ha nem vette volna meg, lehet sose szánja rá magát az egészre. Persze ő azt fogja hinni, hogy csodaszert talált, éljen a placebo hatás :D
olyat meg ami használ... azok nem csodaszerek, maximum kiegészítők. pl. az L-carnitin edzés előtt.
de tény hogy a tv előtt zabálva-tablettázva nem fogyott még le senki.
Jaj, ne strapáljátok magatokat, ezt mind tudom, ahogy ez a kérdésből kiderül, lásd: hány kudarc után jönnek rá az emberek, hogy ez lehúzás. Mi nem volt világos ezen, de most komolyan?!
Viszont megfigyeltem egy érdekes dolgot, a 10 eddigi válaszolóból 8 nem értette meg a kérdést, de lehet, hogy el sem olvasta. Nagyon veszélyes ez a fogyókúra-topik, rendkívül rossz hatással van az emberek szövegértelmezési képességeire. Mindössze 20%-nak működik még az agya: az elsőnek és a 13,32-nek.
Ha meg nem olvassátok el a kérdést, honnan tudjátok, mire válaszolsz? Mert most nagyon nem jött be...
Aki segítséget kér, annak is ilyen figyelmesen olvassátok el a kérdését és ilyen nagy energiát fektettek abba, hogy a kérdésére válaszoljatok?
most az én válaszommal mi a bajod?
öö lássuk:
*Őszintén, használt eddig bárkinek is bármilyen csodaszer?
*nem lehet tudni, túl nagy a mintha ahhoz, hogy mindenkit megvizsgáljunk objektíven.
*Hány kudarc után jönnek rá az emberek átlagosan, hogy ez mind lehúzás?
*Pontosan a 8,35. kudarc után, de ha 38-asnál nagyobb valakinek a lába, akkor elég csak 7,654 kudarc.
Szerinted 2 ember válaszolt a kérdésedre, az első, és a 13:32es, mindenki más hülye. Szerinted EGYETLEN ember sem válaszolt igennel.
Az első ember a pénisznagyobbítót méltatja, akár viccből akár nem, ez egy igen válasznak számít. A 13:32es versenyződ pedig azt javasolja, hogy tegyék át a kérdést más helyre - ez nem válasz a kérdésedre, akármennyire is tetszett Neked.
A helyzet akkor tulajdonképpen az, hogy az "EGYETLEN ember sem válaszolt igennel" kijelentésed a leírtak tudatában úgy módosul, hogy "MINDEN ember igennel válaszolt". Nem érzed hogy itt mindenki közül Neked vannak a legnagyobb problémáid?
Jaaa, ha pedig a többi válaszra is gondoltál amikor azt írtad hogy "EGYETLEN ember sem...", akkor előtte miért kellett sorokon keresztül fikázni azokat a válaszolókat? Akkor mégis csak ők válaszoltak a kérdésedre, nem pedig az általad kiemelt két delikvens.
Szerintem gondold át hogy kinek van itt fogalomzavara meg szövegértelmezési problémája. A hülye, idióta kérdésedre (mert azt, hogy átlagosan hány kudarc után jönnek rá az emberek hogy lehúzzák őket szerintem csak a Szonda-Ipsos-nál tudnák megválaszolni) többségében hülye, idióta válaszokat kaptál. Úgyhogy menjél szerintem és b@szd szájba a jó kurv@ anyádat a kérdéseddel együtt te kötekedő f@szparaszt. És mondd meg apádnak hogy szarjon g*ecit.
Szerintem sokan vannak akik lusták valamit tenni és vesznek egy tablettát beszedik a tv előtt, és megnyugtatják háborgó lelkiismeretüket hogy igen tettem valamit.Az hogy mit és ez milyen káros az már nem érdekli őket. Megveregethetik a vállukat.
Van egy másik kategória aki hisz a mesében és nem látja hogy amit előírnak kevesebb kaja, mozgás amúgy is hatott volna.
Szerintem sokan nem is jönnek rá . Én mindig azt mondom ha létezne csoda tabletta akkor nem lennének kövér emberek. Meg amúgy is van gyógyszer allergiám azóta félek bevenni minden gyógyszert hát még valami ismeretlen sz.rt
Amúgy kedves válaszolók a válaszaitokból ítélve sokan nem értettétek a kérdést. Úgy válaszoltatok mintha ő akarna ilyet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!