Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » L-karnitin, Slim duo melyik?

L-karnitin, Slim duo melyik?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy rengeteg ilyen kerdes van,de egyszeruen nem tudok eligazodni rajtuk...tudom hogy mind2-nek tobb fajtaja van. Es ezert sem tudok donteni...Velemenyek..?

Dieta+torna+zöld tea--ezt igy csinalom most.De egy ilyen meg jól jönne :)

2012. jan. 8. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Az L-karnitint olcsón is lehet venni. Egy kiegészítő vitamin, ami segíti a zsír-anyagcserét. Egy fontos összetevő a sportolóknak és egészségesen táplálkozóknak. Kicsit energizál is, ami nem árt ha mozogsz.

A másikat nem ismerem.

2012. jan. 8. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Én napi 500 mg L-karnitint nyomok.

(Előző voltam.)

2012. jan. 8. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:

l-karnitin egy fehérje, amit termel a tested, mert fontos szerepe van a zsíranyagcserében. ha véletlen olimpikon vagy, de legalábbis úgy edzel mint a legkeményebbek, akkor van értelme tudatosan pótolni edzés előtt.

slim duo most melyik harrypotteres varázscucc? a google az elektromos cigarettát dobja ki rá. szívjad, csak egyél mellette kevesebbet és mozogj sokat, hogy fogyj.

de ha "diétázol" (logikusan szálkásító diéta) akkor nem elég drága a jó minőségű élelmiszer? minek még egyébre költeni?

2012. jan. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!