Bio Slim Duo, használ? Tapasztalatok?
Az lenne a kérdésem, hogyha én napi 1 sárgát és esténként 2 feketét szedek be, akkor is lehetb vele fogyni?
És én is NAGYON unom már ezt a "sportolj és úgy fogyj le" témát...a legtöbb nagyokos fel sem fogja, hogy nagyobb túlsúly esetén nem terhelhetők az ízületek sportolással, mert a súly+ erőltetés hatására, megnyúlnak az inak és károsodnak a mozgásszervek,( kb. ha lefogyott majd menni se tud), az orvosom ezt kihangsúlyozta.
A lanyom 3 kilot, a baratnöje 5-6 kilot fogyott töle. En kb. 1 kilot fogytam, fel doboz utan.
A lanyom futott melette, sportolt.
A baratnöje semmit se sportolt, csak a napi munkaja van, amit mozog a munkahelyen. Ennek a csajnak a fogyasa viszont nagyon latvanyos! Vekonyabb arc, kisebb has, kisebb fenek.
De most a Bio Slim Duo Pluszt szedem, ma kezdtem el.
Az en hasam is kisebb lett, a fenekem is kisebb. Jo, nalam nem annyira lehet eszrevenni, mert 100 kilo vagyok.
En hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!