Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tapasztalatok a Super Fat...

Tapasztalatok a Super Fat Burnerröl?

Figyelt kérdés

hatásos vagy ez is szeméttelepre valo?

mennyit fogyaszt (ha fogyaszt)?

2011. dec. 19. 18:31
1 2
 11/16 Orsiii válasza:
Neked is kellemes Ünnepeket!! XDXDXDXDXDXDXD
2011. dec. 20. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:

párom (fiú) 10kg-ot fogyott egy hónap alatt

ő napi egy zsemlét evett szendvicsként a munkahelyén, majd mikor hazaért (5kor) mentünk edzeni, fél7-7 körül meg az otthoni főtt ételből evett fel annyit, mint addig

én meg bármit csinálok, nem megy le, lehet beszedem, ami neki megmaradt:)

2012. jan. 4. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:

ezt a bármit csinálok dolgot egy haláltábort megjárt zsidónak mesélgesse bárki. ő látott éhen halni csontsovány éhezőket. nem fogja bevenni, hogy valaki nem tud fogyni.

max. odafigyelést igényel, hogy egészségesen fogyjon az ember. az ilyen napi 1 zsömlés sztorik már itt sántítanak nálam.

2012. jan. 4. 23:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Aczél, te velem egyfolytába kötekszel ahogy látom, mindenkivel, aki nincs egy véleményen veled.

én láttam, én voltam itt, lefogyott. én csináltam a kajáját, tudom mit evett. ott voltam, mikor edzett, tudom, hogy edzett

kérdező, bocs az OFFért, de már elegem van ebből a válaszolóból....:S

jah, és már fogytam 15kgot, most stagnál a súlyom, és BÁRMIT CSINÁLOK nem indul be újra!!!

f*szkalap

2012. jan. 5. 00:10
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

még eleinte azt hittem értelmes ember vagy, de itt a bizonyíték, hogy nem.

nincs olyan, hogy stagnál a súlyod. az ítélőképessége e szerint nem megfelelő. ekkor pedig lehet, hogy nem én kötekszem vagy érvelek rosszul, hanem TE vagy képtelen a világot megfelelően feldolgozni.

ez nem egyedi eset, vannak anorexia nervosás lányok, ők kövérnek látják magukat, és egyéb ítélőképességi problémák is előfordulnak.

már tudom, hogy téged ész érv nem fog meggyőzni, hülyeségeket fogsz írni, amik a te "látásmódod" szerint persze logikusak.

egyet kérek, szeretném ha ezt meg is tennéd. keress fel orvost, beszélj neki dolgaidról, azt hogy szerinted nem tudsz fogyni. nem kell semmi mást említeni velem kapcsolatban, egy pszichológus kezelheti (jobb esetben) a kényszer képzeteket.

persze lehetnek alternatív megoldások lelki problémákra.

2012. jan. 5. 00:17
 16/16 anonim válasza:
Van egy pont ami után nem fogysz,ne adj isten tömeget szedsz fel,mert amikor az izomtömeg épül az súlytöbbletben jelentkezik.Teljesen egyszerű,az izom nehezebb a hájnál...ennyi.persze amikor a tv előtt nasizol és méred magad,hogy már megint fél kilóval több..na az biztos nem az izomgyarapodás miatt van! XD
2013. máj. 6. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!