30 days fogyasztó tabletta mennyi szokott lenni akciósan Rossmann-ba, dm-be vagy máshol?
Nem semmi pénzt elkérnek egy ilyen sz@rért ami mellesleg nem hogy nem segít, de akár tönkre is tesz.
Pénztárca és élettartam fogyasztó tabi (:
pontosan ennyi.
egyébként én nem ítélném egészségre veszélyesnek az édesgyökér port és társait, de vajon egy jó fogyasztóvédelmi perrel vajon lehet pénzt lehúzni a forgalmazótól/cégtől? mert "A 30Days nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa."
annyi ilyen átb.aszó termék van, ha én havi 2-3 pert megnyernék, akkor egy évig úgy élhetnék, hogy igazából semmi egyéb dolgom nem lenne.
"A 30Days nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa."
Szent jó Istenem....:-DDDDD
Akkor kérek mellé még olyat, amitől megnő a mellem, meg a seggem, és akkor teljes lesz az öröm xDDDDDDDD
üdvözöllek a jövőben. itt minden problémádra van egy bogyó!
hogy miért nem tudtam pár generációval előbb születni..
bár akkor meg háború volt. de most is van/lesz. akkor már legalább kezdődjön a dátum 18 vagy 19-cel.
Milyen ostoba emberek vannak, szörnyű.
Otthon ülve, zabálva eszitek a tablettát és gondoljátok majd lefogytok?
Viccnek is szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!