Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Reductil 10 mg kapszula....

Reductil 10 mg kapszula. Szedte valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el a gyógyszert és szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. Hatásos volt? Mit éreztetek közben a szedésekor? Tényleg elveszi az étvágyat? Köszönöm előre is.
2009. ápr. 23. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Szia! Nekem nem használt, utána kipróbáltam az Adipexet, az bejött. De ha fogyni akarsz, az első és legfontosabb szabály: NO KENYÉR!!!! Ha csak ezt betartod, egy hónap alatt gyógyszer nélkül is több kilótól megszabadulhatsz.
2009. ápr. 23. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Én nem próbáltam, nem is merek vegyi dolgokat alkalmazni a fogyókúrához. Csatlakozom az előttem szólóhoz ha nem eszel kenyeret, tésztát és kerülöd az agyoncukrozott gyümölcsleveket, már egy hónap után észrevehető a fogyás.

Sok kitartás!

2009. ápr. 23. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm , hogy válaszoltatok. Igen tudom, hogyan kell helyesen fogyókúrázni:)..mit lehet és mit nem enni közben. Terhesség után maradt rajtam jó pár kiló, ez miatt magas lett a vérnyomásom, ezért kaptam ezt a gyógyszert hátha ezzel eredményesebb lesz a fogyás.(és helyreáll a vérnyomás is). Elhagyom a kenyeret, édességet is, remélem igy hatásosabb lesz.
2009. ápr. 23. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szedtem, és nagyon bevállt! Néhány nap után fogod érezni a hatását, pontosabban azt érzed, hogy nincs az a mardosó éhség akkor sem ha nem ettél semmit. Arra figyelj, hogy ne hagyj ki étkezéseket, egyél fogyósan, de rendszeresen. Velem megesett,hogy mikor melóztam elfelejtettem kajálni egész nap, mivel a bogyó mellett nem éreztem éhséget.

2009. ápr. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!