Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mien gyogyszerrel erhetek el...

Mien gyogyszerrel erhetek el nagyobb (gyorsabb) eredmenyt?

Figyelt kérdés
fogyni szeretnek,lany vagyok...
2009. ápr. 20. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Akinek büdös a munka az nem fog lefogyni. Edzéssel és megfelelő táplálkozással lehet a leggyorsabban lefogyni
2009. ápr. 20. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
biztos van sok minden, de, hogy nem lesz tartos az biztos gyorsan visszahizod
2009. ápr. 20. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Sportolj hetente legalább 3szor másfél órát, ne nassolj( vagy csak pl gyümölcsöket, salátát, esetleg ritkán kekszeket) kerüld a mekit meg a burgerkinget, a sok cukrot és a túl zsíros ételeket és emellett van egy Bio-CLA+T nevű kissé drága tabletta, (úgy hallottam elég jó), amit mindezek MELLETT kell szedni akkor segít, ha csak szedsz valamit de nem mozogsz, azzal sose fogsz lefogyni.

És igyál esténként NEM FILTERES, jó minőségű zöld teát és reggelente egy pohár ásványvizet citromlével( cukor nélkül)

2009. ápr. 20. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

előző vok

a zöld tea segíti a zsírlebontást és csökkenti a zsír beépülését a citomos víz reggel meg felpörgeti kicsit az anyagcserét.

2009. ápr. 20. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
A ciánt ajánlom ilyen hozzáállással.
2009. ápr. 21. 13:55
 6/7 anonim válasza:
92%

Hát jól megmondták a magukét az előzőek...

Nekem az a véleményem, ha akarja vki próbálja ki a gyógyszert.

Nos Én kipróbáltam, fogytam is tőle 1 hónap alatt 8 kilót.

Nem híztam vissza, mivel utána odafigyeltem a kajára.

A gyógyszer mellett meg egyálatlán nem voltam éhes....:)

Ez az adipex volt.

A többiek meg ne pontozanak le, mivel nem azt kérte a kérdező h szóljátok le hanem hogy melyik gyógyszert ajánljátok....

Ja és ciánt meg annak aki írta.....inkább ne szoltál volna hozzá

2009. ápr. 22. 08:33
 7/7 anonim válasza:

tudom, hogy régi kérdés, de hátha más is rátalál...

egyél kevesebbet, ne gyógyszerrel tömd magadat!

fogyassz csírákat, nagyon egészséges! a legtöbb ember szervezete valójában a tápanyagra éhes (vitaminok, ásványanyagok természetes formában), de az nincs a félkész kajákban, hamburgerben, kólában, chipsekben, csokikban.

2010. jan. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!