Mik a tapasztalataitok a Bio c. L. A. + t vel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Anyukám most kezdte szedni és ha bejön neki én is ki szeretném próbálni. De nem akarom h bármi bajunk legyen úgyhogy légyszi írjatok ha tudtok vmit. Előre is kösz:)2009. ápr. 19. 18:13
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem vállt be, semmi hatása nem volt. Egyszer addig nézegettem, és nyomkodtam egy ilyen bogyót, hogy kilyukadt és ráfröccsent a tartalma a falra:)
2/6 anonim válasza:
Szia!Csak akkor hatásos,ha tornázol utána,mert elötte fél orával kell bevenni,különben magába semmi hatása nemlesz!
4/6 anonim válasza:
Nekem eddig bevált, három hete szedem, igaz csak 3 kiló ment le, de ennél több nem is lenne normális. Nem tornázok semmit, egész nap ülőmunkát végzek. Koplalni pedig nem koplalok, sőt, inkább többet eszem, lehet, ha jobban odafigyelnék, többet fogynék.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek! Tehát negatív hatásait nem tapasztaltátok? Csak mert voltak rossz tapasztalataim:(
2009. ápr. 20. 14:38
6/6 anonim válasza:
Én is egy hónapja szedem,de még nem fogytam tőle,talán annyi,hogy nem mardos az éhség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!