Milyen gyógyszer van ami olcsó, és használ is?
Nem használ az eddig próbált egyik étrend, azért szeretnék kipróbálni gyógyszert is, hátha. Persze testmozgás mellé. Valami olyat írjatok légyszíves, amivel ti is kiprobaltatok, használ és az
ára is jó. Köszönöm
16/L
1. Azért mondjak hogy orokletesen vagy kover mert nem akarnak megbantani. Nezed a south parkot?
2. Igyal koffeint cigizz stimulánsok segitenek ha fogyni akarsz(viszont egeszsegre karosak) Ha nagyon bogyot akarj szerezz amfetamint. Valszeg baranod magatol fogyott nem attol amitt szedett(hacsak nem speedezett)
Szia!
én is mindig azt hittem h örökletesen vagyok kövér... de totál igaza van a korábbi hozzászólónak, valószinű h a rossz étkezési szokásokat tanuljuk el főleg.
De a válasz: én már próbáltam bogyókat pl Xenardine, Adipex retard stb... de én is azt mondom h semmi értelme, inkább változtass az életmódodon, a kajázásodon és meglesz az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!