Milyen tapasztalataitok vannak a BioCo Start! Forma 16 hatóanyagos étrendkiegészítővel?
Figyelt kérdés
Mennyire hatásos? Mennyi idő után várhatom a hatást? Milyen diétát alkalmaztok hozzá, ami bevált?2009. ápr. 9. 18:40
1/3 anonim válasza:
Hatásos lehet, van benne C-vitamin, L-karnitin, szokásos összetevők, bár az ajánlott napi 2-3 helyett 5-6 tabletta lehet az ami eredményt is hoz. Mellé sok aerob edzés a már ezerszer leírt rostdús, fehérjedús, szénhidrát szegény diéta ajánlott. Szóval ez lényegében egy közepes vitamin komplexum, csodabogyónak álcázva, elég pofátlan (4 ezer forint) áron.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Napi kb mennyi kcal-t egyek szerinted? Mozogni hetente 1szer járok, bár a napi gyaloglásom is megvan...
A heti 1 kg mínusz így elérhető?
2009. ápr. 10. 08:06
3/3 anonim válasza:
szia
én szedtem, de nem fogytam tőle
igaz nem is híztam
3x vettem be 1 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!