Iszom ezt a WuLong anti-adiposis teát. Aki használta már ezt mit tapasztalt? Mennyire hatékony?
tapasztalat? qrva büdös istálló szaga van :)
de ismerősöm végigcsinálta,nem fogyott tőle,csak ha mozgott is,meg amúgy odafigyelt a kajára...amúgy sokat lehet tőle wc-re járni...:D
mennyi a felesleged?nekem még megvan a 3 dobozból 2...erőt kéne vennem magamon...lehet elkezdem újra :)
a futás tuti hatásos lesz,ha gyakran csinálod,de el kéne járnod terembe is néha ,legalább hetente,kardiózni,meg 1-2 órát venni,garantáltan hatásos lesz...
vagy esetleg zumbázni
magában? semmit. mozgással és diétával? minek ha megvan minden ami a fogyáshoz kell?
majd meglátod. egyébként azért nem fog működni mert a zsír energia. lebontani csak akkor fogja a szervezet ha szüksége van rá. ennyi
A válasz megírásának időpontja: ma 18:29
és te dolgozol rajta, hogy leadd? :D ha igen, akkor hogyan? :)
egyelőre még nem,de már tervbe vettem,jó nagy adag elhatározásra van szükségem,de szerintem elkezdem pár napon belül :) van otthon amúgy Rubint Réka dvd-m,hát a csaj 1 gyilkos :P
csak legyek kitartó :D
további sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!