Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mostanában mindig azt olvasom,...

Mostanában mindig azt olvasom, hogy L-Carnitin. Mi az?

Figyelt kérdés

Mire jó? Leírnátok hogy hogy kell használni? Azzal nagyjából tisztában vagyok, hogy zsírégető talán, de leírnátok részletesen hogy kell használni, hol találok, mennyibe kerül?

Diétázom, kerülöm a szénhidrátokat, és minden nap mozgok. Torna, görkorcsolya, szünetben futás + görkorcsolya. Szóval nem tv előtt szeretnék fogyni, csak ha ez segít, akkor jól jönne a segítség, mert már annyira utálom magam, hogy csak bő cuccokba járok, pedig itt a jó idő:S

2009. ápr. 9. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Kimerítő válasz: [link]
2009. ápr. 9. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

www.google.hu --> L-Carnitin

Első találat.

2009. ápr. 9. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
röviden zsírsavakat szállít a véráramba.. azaz amikor futsz akkor elöször szénhídrátokat használod fel, de az L-Carnitin segit, hogy a zsírsavakat legyen az elsödleges "üzemanyag".. szerintem nagyon jó, de csodákat ne várj, 3-4g edzés elött és ha jó a diéta, lesz eredménye
2009. ápr. 9. 11:20
 4/7 A kérdező kommentje:
A diétám abból áll, hogy próbálom kerülni a szénhidrátokat, keveset eszek, és este 6 után már nem eszek. Ez elég jó diéta? Vagy mivel kellene még kiegészíteni?
2009. ápr. 9. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:

azzal hogy utánaolvasol milyen egy normális diéta! google: body.builder.hu alapismeretek.

Egyébként esküszöm nem értem, hogy ki az az okos aki az első meg a 2. választ lepontozta, amikor azok full jók!

2009. ápr. 9. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Én biztos nem pontoztam le, mert nem szoktam pontozgatni, szerintem hülyeség. Köszi az eddigi válaszokat, de ha még eszetekbe jut valami, akkor írjatok!
2009. ápr. 9. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:

röviden zsírszállító aminósav

itt 1 videó róla [link]

2009. ápr. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!