Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbáltátok már a Herbalance...

Próbáltátok már a Herbalance Slim Patch nevű fogyasztó csodatapaszt?

Figyelt kérdés
van esetleg bármilyen hatása? kereskedelmi forgalomban kapható valahol vagy csak a webshopból lehet rendelni?
2011. jún. 27. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem próbáltam, de egyet anélkül is megmondhatok: fogyás nem érhető el mesterséges készítményekkel, amit elég csak beszedni. Ahhoz, hogy az ember fogyjon, testmozgásra és egészséges táplálkozásra van szükség. Mindenféle "csodaszer" pénzkidobás. Ne mérgezd velük magad, és nem mellesleg így szükségtelenül sem költesz.
2011. jún. 27. 13:43
 2/5 bix ***** válasza:

idézet az oldalukról "Ne Feledje, hogy a tapasz nem helyettesíti az életmódváltást és a testmozgást. Figyeljen a rendszeres napi folyadékbevitelre és mozogjon rendszeresen"

magyarul akár hagyhatod is a fenébe, és mozogj diétázz...

2011. jún. 27. 13:46
 3/5 A kérdező kommentje:
nem igazán hiszek én sem az ilyesmikben meg túlzottan rá se vagyok szorulva, igazából az érdekel hogy más is tapasztalt-e hasonlókat mint az oldalon megírt "tapasztalatok" amiket az oldal szerkesztője kitalált, mert igazi véleményeket sehol nem találtam a neten
2011. jún. 27. 14:07
 4/5 bix ***** válasza:
kizárt
2011. jún. 27. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A Herbalance-termékekkel nagyon elégedett vagyok; mint a balzsam, a mágnes, különböző teák, ezek tényleg nagyon hasznosak, és jók. De az ilyen fogyasztó hülyeségeket akármelyik cég forgalmazza, egyszerűen csak háborogni tudok. Biztos vagyok benne, hogy hatástalan s fölösleges, még akkor is, hogyha én egyéb dolgaikkal Tényleg Elégedett vagyok!
2012. máj. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!