Milyen eredményeket értél el az L112 szedésével?
Légyszíves, csak azok írjanak akik a kérdésre válaszolnak!
Szándékosan tettem fel itt a kérdésem. Amennyiben sporttal kapcsolatos kérdésem lenne, biztosak lehettek benne, hogy a sport témakörében fel fogom tenni.
nem szedtem, nem fogom, de tudom hogy működik, így azért talán ha meg nem sértelek leírom.
alapvetően zsírmegkötő. ami rendben is van, csak lesz néhány gond ezzel.
1: nem csak és kizárólag a zsír felelős a hízásért, hanem a szénhidrát, azt pedig nem fogja megkötni. fogyásnál elsődleges szempont hogy a szénhidrátot csökkentsük, és ezzel természetesen a zsíros kaják eleve összeegyeztethetetlenek...
2: a vitaminok jelentős része zsírban oldódik, ha a megkötött zsírral együtt az is távozik... nem jó feltétlenül.
összességében én nem látom értelmét ezért, ha normális diétát tartasz akkor minimális zsírt viszel be, ha nem diétázol akkor a szénhidrát miatt ugyanúgy nem fog menni rendesen a fogyás. de meggyőzni nem akarlak, úgyis azt csinálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!