Mi ez az Adipex + egyéb gyógyszerek őrület?
Lustaság. Ne kelljen mozogni, és lehessen mellette enni, mégis fogyjanak valamitől, csupán ennyit akarnak :) Természetesen vannak olyanok - tényleg súlyos, orvosi esetek - akiknek szükségük van ilyen segítségre, de csak szigorú orvosi felügyelet mellett.
A legrosszabb, hogy ezek a gyógyszerek mivel vénykötelesek (amelyik egyáltalán még forgalomban van) ezért csak illegálisan lehet hozzájutni, úgyhogy soha nem tudhatod, mit is kapsz valójában az eladótól.
Végre nem voltam az étel függvénye, egyszerűen nem érdedekelt az evés! Soha egyszer sem csábultam el, mert nem kívántam az édességet egyáltalán. A néhéz kajákra rá sem tudtam nézni, pedig előtte nyugodtan jöhettek... Csak azért ettem, hogy ne legyen probléma, és az anyagcserém jól működjön. Én, akinek a sportolás max a gyaloglás volt, elkezdtem intenzíven edzeni, mert kívántam az Adi mellett. Az 1 óra intenzív taposás nagyon könnyen meg volt, olyan is előfordult, hogy 2 órán keresztül csináltam megállás nélkül.
Hogy miért kellett az Adi? Hát ezért, hogy a diétám ne legyen szenvedés, hanem egy kellemes életforma. Soha nem volt semmi kellemetlen mellékhatásom szerencsére. Sikerült elérni a kívánt súlyom, és azóta is taposok heti 2-3x 40 percet, mert megszerettem és kikapcsol.
Nekem megváltoztatta az ételhez és a mozgáshoz fűrőző viszonyomat, amivel elindult számomra egy teljesen új, egészséges életforma. Nekem ez megérte!!!
Én is szedem már egy ideje,és semmi mellékhatását nem tapasztalom.
Kihullott tőle a haja valakinek? No comment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!