Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex csak az éhségérzet...

Adipex csak az éhségérzet kikapcsolásával segít vagy egyéb módon is ösztönzi a zsírégetést?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megemeli a pulzust, ami még pluszban rásegít a fogyásra. Én eddig 35 szemet szedtem be és 10 kg-ot fogytam 2 hónap alatt. Ami a legjobb van kedvem mozogni, és az Adi rásegít, hogy a mozgás ne legyen megterhelő.
2011. jún. 7. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Adipex retard diétás gyógymód támogatását szolgáló gyógyszer, amely olyan pácienseknek van meghatározva, akiknek a body mass index-ük (BMI)­* 30 vagy magasabb, akiknél a redukciós diéta magában nem segít a testsúlycsökkentésben.

Ezt azért vedd figyelembe.

2011. jún. 7. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Jézusom... hogy lehet valaki annyira lusta, hogy csak ilyen sz*rokkal tud fogyni? Sportolni kell meg normális kaját enni, nem szemetet. Azért, mert tele van a hűtőszekrény, még nem kell mindent felzabálni belőle.
2011. jún. 8. 03:32
 4/9 alfonz64 válasza:
Liszt,tészta: ezeket helyettesítsd zöldség(wok zöldség,hidegtál,tojás,legdrágább virsli stb ezekből lehet sokat enni) cukros dolgokat meg ne fogyassz.
2011. jún. 8. 07:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Sporthiánnyal nincs gond, inkább zaba irányban tudok elcsúszni...de főleg az ébren tartó hatása miatt adipexeznék ismét, mindig úgy kívánom a délutáni alvást, adival legalább nem
2011. jún. 8. 09:24
 6/9 anonim válasza:

Kérdés a kérdésben:

Meddig lehet ezt szedni? És mi van utána? Már mint ha abba hagyod akkor elméletileg vissza tér az étvágy és csökken az energia szint. Azt lehetne gondolni, hogy az ember vissza tér az eredeti életéhez.

2011. jún. 9. 15:02
 7/9 anonim válasza:
Én is szedtem teljesen elveszi az étvágyat így mindig reggeli után vettem be, hogy azért valamit egyek az nap. De vigyázz, mert veszélyes huzamosabb ideig szedve nagyon káros az agyra és az immunrendszerre is nem véletlenül tiltották be. Óvatosan szedd...
2011. jún. 10. 01:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Valamennyit segít,de biztos hogy a szervezetnek jót tesz?Vigyáznék az ilyen "csodaszerekkel".

Az én módszerem az volt,hogy ugyanúgy ettem mindent(csokit is,mert muszáj mindennap :) ),18:00 után csak víz,és napi 2 Norbi duci tréning.Unalmas volt már a Norbi,de sokkal jobb volt a torna után a közérzetem,és fittebb is voltam.

A végeredmény nem egész 2 hét alatt -10 kiló.valamit csak tud ez a Schobert gyerek :D

2011. jún. 16. 01:46
 9/9 Yingtáó válasza:
Több ismerősöm szedte és nem hinném, h jót tesz a fogyáson kívül elég durva mellékhatásokról számoltak be. éjjel nem aludtak, pörögtek, takarítottak, sokszor egész nap egy falatot se ettek, amikor szédültek akkor kellett vmit beléjük erőltetni. Szerintem csak egy sima kábszer, s lehet h függővé is tesz. Az agynak meg tutti nem használ. Én javaslom mindenkinek menjen el mozogni, sok sport, kevesebb kajcsi. Egészségesebb test és lélek.
2011. jún. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!