Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek a Forever...

Mi a véleményetek a Forever Garcinia Plus-ról?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és az Endokrinológusom mondta, hogy ezt kell szednem. Nos ez megtörtént már túl vagyok a 70 tablettán. Mivel időm nem volt tornázni, így csak 5 kilót fogytam vele. Persze erre még úgy is rásegítettem, hogy naponta csak 1-szer nassoltam és azt is csak ebéd után. Tulajdonképpen az érdekelne, hogy milyen mellékhatásai vannak? Esetleg Ti melyeket tapasztaltátok?
2011. jún. 6. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó,de mellette inni kell reggel este a Forever Lite ultra-t.Párom a kettő használatával fogyott le 1,5 hónap alatt.
2011. jún. 6. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nincs mellékhatása mert ez nem gyógyszer :)

2011. jún. 6. 13:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem, szóval akkor nincs mellékhatása...

És ez a Forever Lite ultra az a bizonyos shake, ami csoki és vanília ízben kapható?

Köszönöm a választ!

2011. jún. 6. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen az a shake :) Igazán nincs mit.
2011. jún. 6. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
15%

Természetesen nincsenek csodaszerek (ha lennének, nem lennének kövér emberek), és számomra elég furcsa, hogy ezt a szert orvos ajánlatta. Na mindegy.

A nincs időd csak kifogás, és heti 1 nasi is elég.

2 hónap alatt (napi 1 tablettával számolva kb. kicsit több mint 2 hónapja csinálod) 5 kg-ot fogyni normális.

2011. jún. 6. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy napi 3-at szedtem be fő étkezések előtt. Ennél a mennyiségnél is normális az 5kg?
2011. jún. 6. 14:08
 7/9 anonim válasza:
100%

Nagyon jó terméket választottál, csak gratulálni tudok, hozzá, de már van attól egy hatásosabb is, és persze nem mindegy, hogy mennyire tud felszívódni, mennyire tiszta a szervezeted. A mozgás itt is növeli a hatékonyságot,de én közben mindig méregtelenítek is. Imádom a termékcsalád minden darabját!

A.

2011. jún. 7. 08:10
 8/9 A kérdező kommentje:

És mi lenne az ennél hatásosabb?

Köszönöm a választ!

2011. jún. 7. 17:14
 9/9 anonim válasza:
Én most kezdem, kíváncsi vagyok mi lesz.. én tornázom is mellette, napi 30 percet kb.. nem akarok sokat fogyni egy 5-8 kiló szerintem reális..
2012. nov. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!