Adiponix! Próbáltátok már? Olyan lehet mint az adipex?
közelsem. az adipex szintetikus, antidepresszáns kezdemény, ami mellékhatásként gyak teljesen kikapcsolja az éhségérzetet...
az adiponix egy természetes cucc, van benne mondjuk koffein is elég sok, de az összetevői között valami csoda koreai fenyőmagkivonat van. hatását tekintve elvben hasonló, étvágycsökkentő, de hatékonyságát azért én megnézném. pozitívuma hogy gondolom a pexhez képest nincs mellékhatása...
Beszedtem 2 dobozzal(4 hónap alatt)már de csak hébe-hóba, amikor eszembe jutott, reggeli előtt, és ebéd előtt. Közben futok mindennap 4,5 km-t (nem idő kérdése, csupán fél óra, akár este 10kor is), nem eszem semmi szénhidrátot, cukrot, rizst, krumplit. Csak fehérje(hús-hal-hús-hal) és sok-sok zöldség, gyümölcs.
Eredmény? 20 kg 4 hónap alatt. Nem tudom segített-e az Adiponix, de így együttesen működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!