Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik az a tea ami fogyszt?

Melyik az a tea ami fogyszt?

Figyelt kérdés
egyéltalán van ilyen? vagy csak az étvágyat múlasztja el, hol lehet kapni?
2011. máj. 27. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem a zöld tea és az oolong tea vált be. ( a zöld tea finomabb) :)

Másrészt, a tea nem elég, fogyóznod kell mellette /a mozgás sem árt/, hogy igazán hatásos legyen.

2011. máj. 27. 18:59
 2/6 A kérdező kommentje:
értem,köszi. és ennek konkrétan nem fogyaztó hatása van hanem nem lesz tőle étvágyam. igaz?
2011. máj. 27. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
van ilyen...sőt minden tea fogyaszt, a lényeg, hogy minden 5 km futás után igyál belőle egy jó slukkot, pont annyit, amennyi jól esik ;)
2011. máj. 27. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
olyan tea nincs ami fogyaszt. olyan létezhet ami gyorsítja az anyagcserét illetve antioxidánsokat tartalmaz.de ha megiszol napi 2-3 liter vizet az is gyorsítja az anyagcseréd. de ha napi egy órát keményen edzel az már fogyaszt.:)
2011. máj. 27. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A zöld tea nem fogyaszto hatasu, de gyorsitja az anyagcseret, es segit a zsirok lebontasaban, es meg rengeteg jotekony hatasa van a szervezetre.
2011. máj. 28. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért lehetőleg cukor nélkül idd : ) ... csak teában, vagy fogyókúrás módszerben is gondolkozol ? ... Amennyive fogyókúrűban is, akkor részemről a Norbi UP ajánlanám ... Én 15kg fogytam vele, anyu pedig majdnem 30at (2 hónap alatt, bár szerintem ez kicsit gyors volt)... előnye (persze hogyha vigyázol) mivel nem egyoldalú étrendes fogyókúra, nem hízod vissza ... Ne teljesen kövesd a norbis dolgokat, sokkal szigorúbban vedd : ) és szerintem ne nagyon használj "norbiáltal ajánlott cuccokat" ... van ismim aki ezzel próbált fogyni, de csak pénzkidobás volt, és nem is fogyott vele xx Ha érdekel pár észervétel írj nyugodtan privibe :)
2011. jún. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!