Mi annak a "csoki" szeletnek a neve ami állítólag a napi kalóriabevitel 70 százalékát elégeti?
Én árulom. Giga-ultrabrutál Fat Killer a neve, 12 féle ízben van.
Menyi kéne ?
(küldöm a számlaszámom)
Nem hallottam még ilyenről, de határozottan KELL. :D Sőt, jó lenne, ha nem csak csokiból lenne ilyen, hanem mondjuk sültkrumpliból is... :D
Viccen kívül, szerintem ilyen nincs, akkor nem lennének kövér emberek.
Jézusom Amigo... megcsinálhatod az év üzletét! XD
Ez egy biglájk!
Az egy dolog,hogy nem a velemenyunkre vagy kivancsi,de ha letezne egy ilyen "csoki",az minimum Nobel-dijat erne,es a vilag leggazdagabb embereve tenne a feltalalot.
Bar nem vagyok orvos,de egyszeruen nem tudom elkepzelni,hogy letezhetne olyan termek,amelynek ilyen elettani hatasa van.Szoval inkabb marad a dieta+edzes,Neked is ezt ajanlom.
a napi kalóriabevitel 70%-át a szervezeted égeti el.
ha pontosabbak vagyunk akkor a kalória bevitel már energiát jelent, energiát nem lehet elégetni.
a bevitt táplálékot, illetve a belőle képzett tartalék tápanyagokat égeti el a szervezeted. <-- hogy jön ebbe a képbe bármi féle szer? (legyen az csoki vagy bármi)
egy mérgezés esetén mondjuk lehet hogy nem kívánsz enni, illetve ha eszel is megszabadul tőle a tested, és nem dolgozza fel "égeti el" hmmm..
Nem hiszem, hogy létezik bármilyen étel (akár csoki, vagy vmi csodaturmix xD), ami kalóriát égetne.
Zsírégető, meg negatív kalóriás ételek sincsenek, csak alacsony kcal tartalmúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!