Valami jó haslaposító tipp?
18éves lány vagyok, elég szélesnek találom a csípőmet, és szerintem nagy a hasam:( Mások szerint nem,d e szerintem igen.
Nyárra szeretném megedzeni, hogy azért legyen szép lapos és picit kockás. Elkezdtem haspadozni, napi 30-40felülés elég? Mit csináljak még?
Vágass bútorlapot, és tegyed rá a hasadra. Minél többet teszel egymásra, annál jobb. A hasad idővel felveszi a bútorlap formáját és tökéletesen lapos lesz. :)
Csinálj lábemeléseket függeszkedésben. Először behajlított majd nyújtott lábbal. Ha ez nem megy, vagy nincs hova függeszkedni, akkor feküdj a hátadra a földön, kezeid melletted tenyérrel lefelé. Térded 90 fokban behajlítva, sarkad 5 centivel a padló felett. Ez a kiinduló helyzet. Innen húzd fel a lábaid amíg a combod merőleges nem lesz a talajra. Ezt csináld 20x, 3 sorozatot. Beton hasat csinál...
futni vagy úszni járj, hiába edzel a hasadra, az nem azt jelenti hogy onnan fog lemenni a háj, úgyanis az hogy honnan fogyunk az teljesen független attól hol végzed a gyakorlatot, ez teljesen genetika...
Ráadásul a hasizom gyakorlatok alig fogyasztanak kalóriát egy félórás futáshoz vagy 1 órás úszáshoz képest.
Diétázz és sportolj, és ne hidd h 2 napi 1km-től vagy napi 20 felüléstől lemegy...Ha úgylenne mindenki tökéletes lenne. Napi félóra futás vagy 2naponta 1 óra úszás mondjuk. melette diéta és 1-2 hónap alatt jócsaj leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!