Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A Szűz tea kapszulátol tényleg...

A Szűz tea kapszulátol tényleg hullik a haj?

Figyelt kérdés
olyanok válaszoljanak akik szedték a kapszulát.
2009. márc. 10. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
igen, mivel elektrolitokat, ásványi anyagokat veszíthetsz. ezzel tönkreteszed csak magad. én próbáltam, elég veszélyes!
2009. márc. 10. 20:35
 2/8 A kérdező kommentje:
akkorm it szedjek aminek hashalyto hatása van de nem veszélyes??
2009. márc. 10. 22:44
 3/8 A kérdező kommentje:
ja igen és honann vagy olyna biztosabban hogy a kapszuláktol hullik a hajad? Mert nekem is hullik és nem is használok semmit:S és még egy kérdés szerinted mindenkinek hullana a haja töle vagy pedig mindenkin máshogy hatt?És nagyon hullot a hajad?:(
2009. márc. 10. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
ÉN már vagy 3éve szedek napi 1db este a széklet miatt ami oké is, de semmi bajom tőle!!
2009. márc. 11. 08:25
 5/8 anonim válasza:

Ez hülyeség!!!!!

Évek óta szedem, azóta rendben van a székletem, az aranyerem is teljesen meggyógult.

A hajamnak pedig semmi baja :-)

2009. márc. 11. 22:11
 6/8 A kérdező kommentje:

és egy nap hányat veszel be?

Azért jó hogy a többség az mondja h hülyeség ennek örülök

2009. márc. 12. 11:53
 7/8 anonim válasza:
Csak két vagy három naponta veszek be este egy kapszulát, de a hatása azon a napon is érezhető, amikor kihagyom.Több éve szedem, de még mindig ugyanolyan hatásos!
2009. márc. 12. 20:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ha veszek én is és mondjuk egy héten2szer beveszek egyet semmi melékhatása nem lehet ugye?(nem hullana a hajam még jobban?) mert sajnos most is hulik:Segy kicsit... Amugy köszönöm a válaszokat Biztatoak
2009. márc. 12. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!