Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kinél hogyan hatott az Adipex?...

Kinél hogyan hatott az Adipex? (olyan ne írjon, aki nem szedte! )

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem,és eddig szájszárazságon kívül nem érzek mellékhatást. Viszont érdekes,hogy még nem ebédeltem,kicsit éhesnek érzem magam,de igazából nem kívánok semmit. Nálatok hogyan volt?
2011. ápr. 27. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem szedtem, de került már be hozzánk a kórházba úgy 50-60 ember aki igen. Kiszáradás, izomgörcsök, szívizomgörcs, szívroham, agyérgörcs.
2011. ápr. 27. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is ez jelentkezett, az első szemnél nagyon rosszul aludtam, de a 2. szemnél már nem volt gond az alvásommal. 170 cm vagyok 78 kgról indultam. 4 kg-ot fogytam vele 3 hét alatt, de cm-ekben látványos igazán a változás. Nekem bevált.
2011. ápr. 27. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Rám nem hatott egyáltalán, pedig több helyről is megrendeltem.
2011. ápr. 27. 13:34
 4/12 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak: Mivel kórházban dolgozol valószínűleg tisztában vagy vele,hogy az adipex is egy GYÓGYSZER,nem csoda-fogyibogyó. És mint a gyógyszerek mindegyikének ennek is vannak mellékhatásai és a tájékoztatón is fel van tüntetve,hogy kinek ellen javalt szednie. Ahogyan az is fel van tüntetve,hogy meg kell emelni a folyadékbevitelt a gyógyszer szedése mellett,tehát azok akik kiszáradással kerültek be ezt figyelmen kívül hagyták. A többiek pedig letojták,hogy milyen esetekben nem szedhető :

magas vérnyomás,és egyéb szív és érrendszeri betegségek,zöldhályog és emelkedett szemnyomás esetén,súlyos vese,vagy májbetegség ,fokozott pajzsmirigy működés,vizeletpangással járó jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén,terhesség,illetve szoptatás időtartalma alatt,nem szedhető egyes antidepresszánsokkal,illetve más testsúly csökkentő szerekkel egy idejűleg . Nos én ezeknek utánanéztem,de szólj,ha valamit kihagytam.

2011. ápr. 27. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező köszi a felvilágosítást, orvosként tisztában vagyok mindezzel igen :)

A gond csak az, hogy a megemelt folyadékbevitel sokaknak azt jelenti, hogy az eddigi napi fél liter helyett isznak egyet, holott 4-et kéne. Arról, hogy van-e szív és érrendszeri betegséged gőzöd sincs, mert a legtöbb esetben semmilyen tünete nincs. Nekem ne mondd, hogy minden adipex használó elment előtte teljes szív és érrendszeri vizsgálatra, ultrahangra, ekg-ra, vérvételre stb. TE ELMENTÉL?

Tudod akinek holnap szívrohama lesz, az ma még lehet teljesen tünetmentes. Rengeteg olyan apró veleszületett szívgond van, ami csak abszurd helyzetben jön ki.

Az adipex itthon be van tiltva, ahogy sok más országban is. Ez nem véletlen.

Ennek köszönhetően csak a feketepiacon lehet beszerezni, ahol viszont a 90%-uk hamis. Ezért nem érez tőle sok ember semmit. Jó esetben nincs benne hatóanyag, rossz esetben ki tudja mi van benne.

A adipex iszonyatosan hajtja a káliumot, aminek hiányában simán lehet szívizomgörcsöt kapni. Azt viszont, hogy hogy és mennyi káliumot kell pótolni, magától senki sem fogja tudni. Te tudod???

Én azt látom, hogy adipextől annyit fogynak emberek (nagyon komoly kockázatok mellett) amennyit egy jól összerakott zsírcsökkentő diéta mellett is tudnának. Ráadásul az adipexet ugye előbb-utóbb abba kell hagyni. És akkor ugyanúgy visszajön minden, az életmódnak köszönhetően.

A vége úgyis az, hogy meg kell tanulni táplálkozni, és be is kell tudni tartani.

Sosem értettem, hogy miért szednek be emberek össze-vissza mindenféle gyógyszereket...

Persze mindenkinek a saját élete.

2011. ápr. 27. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez is megosztja az orvosokat, mivel nekem a háziorvosom írta fel a gyógyszert, és a párom váltotta, ki ausztirában, mivel kamionsofőr.
2011. ápr. 27. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:

14.09 az orvosok 90%-a simán felír bármit, akár kérésre is. Az 50%-a úgy ír fel antibiotikumot, mintha C vitamin lenne. Itt is a pénz beszél sajnos, minél drágábbat, minél többet ír fel, annál nagyobb a jutalék.

Hidd el nekem, ezen dokik 99%-a a saját családjának sosem írná fel ezeket.

2011. ápr. 27. 14:11
 8/12 A kérdező kommentje:

Na,hála az égnek,hogy egy orvost is üdvözölhetünk köreinkeben. :)

Én eddig is napi 2-2,5 liter vizet ittam,most jobban szomjazom ,ezért már most lecsúszott 2 liter,és hol van még az este! Nemrégiben átestem ilyen vizsgálatokon,igen. Nem vagyok egy marha,aki csak úgy a vakvilágba kapkodja be a gyógyszereket.

Ja,és még egyet,az Adipex NINCS BETILTVA,nálunk csupán nem törzskönyvezték,és ezért nem kapható,más országokban használják. Meg hát ugye nincs olyan ország,ahol a világ összes gyógyszere kapható. Nálunk is felírhatja az orvos(már amelyik volt hajlandó utánanézni ennek a gyógyszernek),és bármelyik eu-s országban kiváltható.

2011. ápr. 27. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Sajnos az orvosok tényleg nyakba-főbe írnak fel hülyeségeket. Többnyire nem szokott komoly betegségem lenni, csak a télen szokásos "taknyos vagyok, tüsszögök, köhögök". Minden esetben antibiotikumot írtak fel, pedig még vérvizsgálat se találta bakteriális fertőzést. Többre mentem a sima C-vitaminnal.

Egyedül vesegyulladásnál (felfázás felmászott) kaptam csak indokoltam antibiotikumot, de előtte az orrom alá tolták a véreredményemet, hogy ott van a bacit, őt fogjuk kinyírni.

2011. máj. 2. 09:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Bár nem ide tartozik,de én nem szoktam megfázással sem orvoshoz szaladgálni. Többet ér,ha sok gyógynövényteát iszom akkor(kamilla,kakukkfű,bodza,hárs) plusz az első napokban kinyomkodom egy-egy citrom levét elkeverem mézzel,és azt elkanalazgatom egész nap.

Egyébként ma már hatodik napja szedem az Adipexet,az étvágyamat jelentősen lecsökkentette,nagyon sokat vizet iszom átlagban a napi 3-3,5 liter megvan,helyrerakta az amúgy elég alacsony vérnyomásomat,és nagyon fitt lettem tőle,jól érzem magam! :) És a szájszárazságon kívül semmi más mellékhatás nem jelentkezett! Ha a 20. napon túl vagyok leírom,hogy sikerült e fogynom is,és ha igen akkor mennyit.

2011. máj. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!