Mennyibe kerül egy havi Herbalife adag, ha fogyózni akarok vele?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 22:30
1/3 anonim válasza:
Ilyen hülyeségek helyett, inkább költsd ugyanazt a pénzt kondibérletre, csirkemellre, vagy zöldségre! Hidd el jobban jársz.
2/3 A kérdező kommentje:
15 éve mindkét szülőm ezzel fogyott le, és azóta tartják a súlyukat, így tudom, hogy nem hülyeség. Kérem, hogy aki ír, a kérdésre válaszoljon, ne offoljon.
2011. ápr. 25. 10:36
3/3 reekkii95 válasza:
Szia kb 45-50ezer ha iszod a shaket meg szeded melle a rostot meg a multivitamint. Amúgy én 23 kilót fogytam tőle eddig.Nekem nagyon bevált sokkal jobb a közérzetem több az energiám,látványos az eredmény. Rengeteg centitől szabadultam meg. Bátran tudom ajánlani. :) Ha elvégzed az alaptréninget és megveszed az uzleti csomagot akkor 25% kedvezmennyel szerezheted be de ezt meg lehet novelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!