Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a vélemény a drainaslim...

Mi a vélemény a drainaslim sziruprol?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 18:04
 1/1 firkász válasza:
A Drainaslim szirup egy nagy lufi'! A világon semmit sem ér, viszont jó drága, sokára kapod meg ha megrendeled, és nagyon nehezen adják vissza az árát, levonva abból is kétezer forintot, mikor termékvisszafizetési garanciát vállalnak. Ez is egy újabb csalás, amin valaki jól meggazdagszik, ráadásul bottal ütheted a nyomát, mert a tulaljdonos - a cégbejegyzés szerint - abszolút külföldi személy és ott is él. Egy darab ügyintéző levelezget mindenkivel és borzasztóan idegesítő, sablonos mondatai vannak. Szóval én senkinek nem ajánlom, hogy erre kidobjon több ezer forintot. 2 üvegcsével ittam meg, napota sétáltam másfél- két órát, diétásan étkeztem, és a szirup fogyasztása alatt egy, azaz egy dekát sem fogytam! Visszakértem az árát, ami nagysokára megérkezett mondom mínusz kétezerrel, de már az ügyvédem kezében volt a dolog. Hát ennyit a drainaslimról!
2011. jún. 2. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!