Erről mi a véleményetek?
Előre leszögezném, nekem nincs szükségem fogyásra, csak megtaláltam ezt a blogot.
És én sem hiszek ezekben a csodaszerekben, mert úgy gondolom, ha ezek tényleg hatásosak lennének, már nem lenne kövér ember...;)
Csak valahogy annyira hihető ez az egész bejegyzés, főként a kommenteket olvassátok, hogy már az is el hiszi lassan, aki szkeptikus:D
Kíváncsi lennék valaki használja-e, és ha valami csoda folytán tényleg használ, akkor megmutatnám anyunak, ő szeretne fogyni, de nem tud sportolni, mert gerincsérve van, és a térd ízületei is tönkre vannak menve. Pl a mai napja is borzasztó fájdalmakkal telik:(
LOL
ez hihető?
legalább a nevét lefordíthatták volna
a kommenteken meg látszik, hogy ugyanaz írta mindet
A kommentek ha megfigyeled, kamukommentek. Napi rendszerességgel jön egy darab.
Konkrét tapasztalatom nincs a cuccal, de hadd jegyezzem meg, hogy csak piruláktól nem lehet fogyni. Jól tudod Te is, ahogy írtad, teljesen igazad van... Szóval sajnos Anyudnak ez nem fogja megoldani a problémát, érdemes lenne dietetikus orvoshoz fordulnia, aki segítene egy olyan étrend összeállításában, ami tényleg segíteni fog neki. Emellé ajánlhat valamilyen könnyű mozgást, ami megfelel az ő állapotának - pl. úszás, de nyilván ehhez is orvosi vizsgálat kell.
úszás jajj:S szegénykémnek az is fájdalmat okoz, ha be meg kiszáll az autóból:( Mire a parkolóból besétál a piacra már ordítani tudna a fájdalomtól, tényleg szörnyű az ember el sem tudja képzelni micsoda fájdalom. Van, hogy ha csak ül felszisszen, mert belenyilall neki a fájdalom. Már kapja rá injekciókat, de még mindig nagyon fáj neki. És ez 2 éve tart, 2év alatt jöttek rá a bajára... igen a csodás orvostudomány...
de igazatok van ez egy nagy átverés, hogy is gondolhattam, hogy talán..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!