Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Alli tablettáról valaki?

Alli tablettáról valaki?

Figyelt kérdés
Ma vettem drága pénzért Alli fogyasztó tablettát.El olvastam mindent rajta,hát elég ijesztő mellékhatások stb....!Nem tudom mitévő legyek?.Valaki ismeri?tud róla valamit?Ha el kezdem szedni nem lesz nagy baj?Annyira durva dolgokat írnak rá.És most bosszankodom,hogy ennyit ki adtam érte:((!!!
2011. márc. 21. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is vettem annó.. vagyis anyum lepett meg vele. Nyár volt. és nem voltam otthon.. egy picivel olajosabb dolgot ettem a barnaszél már jött is. nem kellett hozzá még erölködés se , csak foylt. sztem ha lány vagy betétet tégy, ha szeded és nem akarod h kidobott pénz legyen. és a hátsodra nagyobb tisztasággal nézz mert megsinyli.
2011. márc. 21. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennek a cuccnak az a lényege, hogy nem tudsz zsírosat enni mellette, mert akkor menni fog a hasad... Mivel azt visszafogod, ezért persze, megindul egy bizonyos mértékű fogyás, de mozgás nélkül nem jó semmire, max. méregtelenítése.
2011. márc. 21. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
nem jó.
2011. márc. 22. 01:26
 4/9 anonim ***** válasza:

nem igazán jó ez az alli.

max ha egészségesen eszel+mozogsz akkor esetleg kiegészítésképp jó de önmagában NEM.

2011. márc. 22. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Ha csak valamennyi zsir van abban, amit eszel, akkor már folyik belöled kifelé, mindenféle inger nélkül - ami igencsak kellemetlen, mert a tetejében még igen erösen szinez is, kimoshatatlanul.

2. Csak bizonyos súlytöbblet felett hat valamennyire.

3. A mellékhatások tényleg sokszor elöfordulnak, és elég komolyak.

4. Ha abbahagytad, akkor gyakorlatilag visszajönnek a lefogyott kilók.

Sokkal jobb, ha más módszert választasz, mert ez tényleg csak árt, és nem sok haszon van belöle.

2011. márc. 22. 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
De ha csak hetente egyet veszel be ,akkor több előnye is lesz ,leginkább az ,hogy sokáig kitart egy doboz is .
2011. márc. 22. 09:03
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,hát nagyon meg gondolom,mit tegyek vele,ha már ennyit kidobtam érte:)))Csak attól az egytől parázok,ha megyek a gyerekért az oviba és pont akkor fosom magamat össze az nagyon gáz lenne.Ja és busszal járunk:)))))))Na majd okosan át gondolom és köszönöm nektek még egyszer,mindenkinek szép napot!!
2011. márc. 22. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha lekezded szedni, akkor sose tudod, hogy mikor ér baleset, mert egyáltalán nem érzed, hogy jönni akar valami, egyszerüen csak kifolyik minden tünet nélkül.

Az egyetlen, amire jó, hogy megtanulod, hogy melyik ételek zsirosak (mégha nem is gondolod annak), mert ha ilyet eszel akkor egyböl cserélheted a bugyidat (meg adott esetben a nadrágodat is). Viszont amit igy leadsz, az utána pár hét alatt visszajön.

2011. márc. 23. 07:40
 9/9 anonim válasza:
SOHA TÖBBÉ!!! Engem is elkapott a hasmars tőle.. ráadásul naponta többször is, a legváratlanabb helyzetekben, visszatarthatatlanul.. undorító egy tabletta. Csak az szedje akinek van hozzá gyomra.
2011. szept. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!