Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valóban jó fogyasztó a drainas...

Valóban jó fogyasztó a drainaslim szirup?

Figyelt kérdés
Ismeri valaki?Minden héten a TV újságban olvasom ezt a "csodaszert", ami úgy fogyaszt, hogy vissza sem hizod, de nem mertem kidobni ennyi pénzt az ablakon,mielőtt nem kérdeztelek volna meg titeket, itt már annyi jó tanácsot kaptam.
2011. márc. 7. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha lennének csodaszerek, lennének kövér emberek? Mert szeritnem nem.

Egyféleképpen hat a szirup: nem marad pénzed kajára...

2011. márc. 7. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2011. márc. 7. 10:22
 3/10 anonim válasza:

12990 ft ba már tényleg éhezni fog...

amúgy nem tom én is ezen gondolkoztam, hogy érhet-e vmit a "csodaszirup"?

2011. márc. 7. 22:18
 4/10 anonim válasza:

Ha vége a kúrának referálok, de én már most érzem, hogy szerintem semmi. Először is: 2 heti adagot rendeltem és kaptam 1 db szirupot, ami az adagolás szerint 8 napra elég 11 ft-ért...innentől nekem nincs sok bizalmam...

Ajánlom a T.u.r.b.ó-diétát, csak ahhoz nagy akaraterő kell, viszont hatásos, jó és sokkal jobban éreztem magam tőle!

2011. ápr. 2. 11:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És aki azt irta, hogy a kúra befejezése után leirja a véleményét, az ő véleményét majd várom!Köszi!!
2011. ápr. 3. 07:19
 6/10 anonim válasza:

Sajnos azt kell mondjam, hogy nem hatott a szer.

És közben kiderült, h elírták az adagolását is. Szóval kevesebbet kell. Úgy kell beosztani, hogy elég legyen kb a meghatározott időtartamra.

Visszaküldtem a szirupot a feladónak :(

2011. ápr. 7. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
De utálom a szokásos állandó használhatatlan részinformációkat! Hány napig használtad, mielőtt visszaküldted? Valóban visszakaptad a pénzedet? (3 heti garancia van rá, ez fontos dolog! Fogyaztóvédelem büntetheti, ha nem hajlandó) Kaptál róla valami számlát? Változtattál valamit étkezési szokásaidon? Van OÉTI engedélye? (Mert valószínű nem OGYI-s, de azért előfordul növényalapú gyógyszer is) Az biztos, ha felalálnának olyan szert, ami a megemésztett ételből negatív kalóriát tud produkálni, akkor az egész világ egy hónapon belül erről beszélne! Aki meg nem is tájékozott, vagy nem hallott a termékről, az ne írjon ide!
2011. ápr. 25. 16:49
 8/10 anonim válasza:
Aki írta h használja, sikerült fogyni?Mennyi idő alatt?
2011. máj. 4. 19:25
 9/10 Misi a motoros válasza:

Sajnos én is megvettem az "alma magot" okosabb lettem. A szirup édeskés izén túl "semmi" változás nem történt.

Egy dekát sem adtam le. Soha többet nem dőlök be!

2011. júl. 25. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Már megint a másik lényeg lemaradt. Misi a motoros! Pénzt visszakaptad, illetve igényeleted?
2011. júl. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!