1/9 anonim válasza:
Hali! Igen én használtam 2 honapig szedtem és fogytam tölle 15 kilót éhezés nélkül
2/9 anonim válasza:
Na a kedves forgalmazó helyesírása alapján ítélve,ez megint egy szuper bogyó . Biztos lesz sok gyenge akaratú ember,aki diéta és sport helyett,inkább ezt választja. Joga van hozzá.
3/9 anonim válasza:
Ránéztem! Hát nekem már ott is hibázik a dolog, hogy gyors fogyást ígér. Na olyan nincs! Illetve van, csak az nem marad meg. Élete végéig meg gondolom senki sem szedné ezt a gyógyszert! Már ha egyáltalán nem átvágás!
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nem kamu mert én is használom!
Melinda
6/9 anonim válasza:
Gondolom ez is méregdrága lehet!Mennyibe kerül és hol lehet beszerezni?
7/9 anonim válasza:
A lapjukon ezt írják:
Kinek ajánljuk?
Minden olyan nönek akik gyors látványos fogyást szeretnének elérni akik nem szeretnek sportolni diétázni
Amúgy 30 szem 8000 Ft+1300 szállítási ktsg. Ez 15 napi adag. Ez NEM MEGOLDÁS
8/9 anonim válasza:
de szeded két hónapig utána már nincs pénzed kajára se. Tuti a fogyás :)(
9/9 anonim válasza:
Ne szedj ilyen hülyeségeket. Beteg lehetsz tőlük...ha lusta vagy mozogni és diétázni, akkor inkább maradj kövér..egészségesebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!