Van olyan fogyi tabletta ami téééényleg használ?
A C-vitamin is beválik, ha ebéd és vacsora helyett bekapsz egy-egy szemet.
De hatásos fogyasztószer nincs!
miért nem kezdesz el inkább sportolni? nem kell nagy dologra gondolni, kis kocogás, biciklizés, kis fekvőtámasz, felülés, s majd amikor edzettebb leszel, belevágsz valami komolyabba. a mozgás elősegíti a boldogsághormonok felszabadulását, megszépül tőle a bőröd, jobban alszol, kipihentebb leszel, soroljam még az előnyös hatásait? :)
Kajában pedig - ha elhagyod a finomított dolgokat, pl. finomliszt helyett teljes kiőrlésű, finomított kristálycukor helyett akár édesítő (ez sem egészséges), méz, gyümölcscukor, akkor nem lesz gond.
egyébként - mozgás nélkül ne is akarj fogyni - a bőröd nem fogja követni a fogyást (ha lesz), és ez nagyon nem szép látvány, kell alá izmot tenni, akkor szép lesz a bőröd is.
heloka
Makainé
én mindennel probálkoztam és csak fogyi kapszula vált be 15 kilot fogytam 3 honap alatt és azota a párommal nagyon csodás a kepcsolatunk ezt a gyogyszert nem lehet kapni de nekem van még ha kell
Kedves Makainé!
Melyik ez a szer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!