Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A Scitec Nutrition Reform...

A Scitec Nutrition Reform tabletta tényleg csökkenti az étvágyat? Tapasztalatokra lennék kiváncsi.

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 17:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
egyébként,hogy ne offoljak,a power proteint próbáltad már zabpehellyel?
2011. márc. 1. 17:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Jaja, az a baj, h gcisűrű lesz :\ mondjuk én 50 grammosával eszem a powert, mert a 25 az babaadag :D
2011. márc. 1. 18:03
 13/24 anonim ***** válasza:
köszi! nekem most fahéjas van! majdnem beokádok az ízétől de legyűröm! tejjel lehet jobb lenne de én nem g@cizek vele!
2011. márc. 1. 18:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Epreset vegyél, az korrekt, ha nyomsz mellé maltodextrint, akkor kvafinom lesz vízzel is :)

fahéjasat én nem mertem venni :D

2011. márc. 1. 18:13
 15/24 anonim ***** válasza:

pedig úgy véleményezték hogy jó ízű a fahéjas! mondjuk azt is írták hogy egy adagtól egész nap duzzadtak,feszültek az izmaik! :)

ezt figyelembe kellett volna vennem! :)

2011. márc. 1. 18:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát jah :D Builderen mindenről leírják, hogy csodaszert, mert, ha nem azt írod, akkor 0 csillagos leszel :D

Kivéve, ha nagyon f@szságot írsz, akkor 3 csillag még szokott lenni :D

Am ez mekkora, valahogy így képzelem a kérdezőt is:

[link]

Az epres nekem bejött, a csokis sem rossz, csak a 4-5. turmix után rájöttem, h nem szeretem a kakaót mégsem annyira :D

2011. márc. 1. 18:25
 17/24 anonim ***** válasza:

:)) Először csak a fejét láttam,gondoltam magamban mi baj lehet a csajjal? Aztán megláttam,telisz@rt búvárruha!

nem csodálom hogy senki nem vállalta a fotózást,így magának kellett! én is így képzelem,csak nem egy gép hanem egy doboz fat burners van a kezében,hogy mindenki lássa hogy attól lett ilyen khárcsú! egyébként a madár és veréb szóhasználat utal valamire,ha érted mire gondolok!

2011. márc. 1. 18:32
 18/24 anonim ***** válasza:
Frigid fapina?:D
2011. márc. 1. 18:33
 19/24 anonim ***** válasza:
most hogy jobban nézem,taknyos vagy mi? :)
2011. márc. 1. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:
mármint a csaj a képen!
2011. márc. 1. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!