A Scitec Nutrition Reform tabletta tényleg csökkenti az étvágyat? Tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Epreset vegyél, az korrekt, ha nyomsz mellé maltodextrint, akkor kvafinom lesz vízzel is :)
fahéjasat én nem mertem venni :D
pedig úgy véleményezték hogy jó ízű a fahéjas! mondjuk azt is írták hogy egy adagtól egész nap duzzadtak,feszültek az izmaik! :)
ezt figyelembe kellett volna vennem! :)
Hát jah :D Builderen mindenről leírják, hogy csodaszert, mert, ha nem azt írod, akkor 0 csillagos leszel :D
Kivéve, ha nagyon f@szságot írsz, akkor 3 csillag még szokott lenni :D
Am ez mekkora, valahogy így képzelem a kérdezőt is:
Az epres nekem bejött, a csokis sem rossz, csak a 4-5. turmix után rájöttem, h nem szeretem a kakaót mégsem annyira :D
:)) Először csak a fejét láttam,gondoltam magamban mi baj lehet a csajjal? Aztán megláttam,telisz@rt búvárruha!
nem csodálom hogy senki nem vállalta a fotózást,így magának kellett! én is így képzelem,csak nem egy gép hanem egy doboz fat burners van a kezében,hogy mindenki lássa hogy attól lett ilyen khárcsú! egyébként a madár és veréb szóhasználat utal valamire,ha érted mire gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!