Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik fogyasztószer segítene...

Melyik fogyasztószer segítene a legjobban?

Figyelt kérdés
Természetesen napi mozgás és jó étrend mellé. Csak érdekelne, hogy melyik vált be nálatok, és hány kilót segített még pluszban lehámoznia rólatok. Köszi! :)
2011. febr. 14. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
valami termogenikus zsírégető és l-karnitin
2011. febr. 14. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem létezik semmilyen fogyasztószer. Nekem a diéta és sport bőven elég volt.
2011. febr. 14. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz.Én nem dobnék ki ilyen fogyasztószerekre pénzt, anélkül is fogyok.:)
2011. febr. 15. 05:27
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Herbál zsírégető

Diétázok, sz.biciklizek (naponta 40 perc), mégis csak 8 kg-t fogytam 3 hónap alatt.

Elkezdtem szedni ezt a bogyót, és a 6 hét alatt (addig kell szedni) lement rólam még 12 kg :)

2011. febr. 15. 06:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézd, az életmódváltásnak csak akkor van értelme, ha egészségesebbre váltasz. A fogyasztószerek nem tartoznak ebbe a kategóriába.
2011. febr. 15. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Elég sok marhaságot beszedtem, hátha fogyok tőle, de csak a pénztárcám lett vékonyabb.

Ha lenne hatékony szer, villámgyorsan elterjedne, és mindenki csak azt szedné.

(Egy orvos mondott egyszer hasonlót a rák ellenes csodaszerekről, hogy valóban lenne hatékony, akkor elterjedne. Mint a folsav a kismamáknál, ami bizonyítottan segít a fejlődési rendellenességek megelőzésében, és szinte mindenki tud is róla, minden orvos felírja, és valóban csökkent a velőcső záródási rendellenességgel született gyerekek száma.

Ergo: ha lenne hatékony fogyasztószer, már mindenki szedné, és nem lennének kövérek.)

2011. febr. 15. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ha annyira pénzt akarsz rá kidobni az ultrahangos zsírégetés a tuti :)

Amúgy én diéta mellé inkább étrendkiegészítőt ajánlok, nem fogyasztószert.

2011. febr. 15. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Milyen fajta étrendkiegészítőt?
2011. febr. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!