Ezt hogy tüntesem el?
Szia!
Ne törődj a többi hozzászólóval!
Ami a csíkokra és a bőr alatti kötőszövet felszaporodásáratuti módszer ( saját tapasztalat) kombináció:
1. valamilyen melegítő krémmel ( én Evelin piros tubusost használok )masszírozd be a hasad, de akár a combodat is.ne kíméld magad, jó erősen végezd! ez tartson min 15-20 percig/terület.
2. ezután ha be tudsz szerezni valahol köpölyt, azzal jó erős vákuumot képezve 10-15 percig köpölyözz (nekem kis véraláfutásos pöttyök lettek, de ez normális, ne ijedj meg)
3. majd tekercseld be az adott testrészt, és amíg a meleget (nem éget, amit használok, határeset az égő és forró közt)hagyd fennt, majd mostd le langyos vízzel.
4. mozgásilag akármiyen hihetetlen nem a hasizomgyakorlatokat ajánlom (unalmas, fárasztó és nem fog történni semmi változás), hanem a hastáncot, ahol arra koncentrálsz, hogy az adott mozdulatot jó csináld és el is felejted hogy a hasizmoddal dolgozol..ja és kiválló kardiótraening, ami ugye a fogyáshoz elengedhetetlen.tükör előtt csináld, úgy sokkal jobb!!
Ezeket minimum 3-szor csináld egy héten, de ha többször, az még hatásosabb lesz!
remélem segítettem valamennyit, nekem ez vált be! kitartást!
Juszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!