Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex-et szedni 18 alatt?

Adipex-et szedni 18 alatt?

Figyelt kérdés
valaki van aki 16 évesen szedett ilyet, mellékhatásai,hátrányai,sikerei?
2011. jan. 13. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Bevonták, úgyhogy oly mindegy. Nem véletlenül nyilván. Nincsenek csodaszerek, ha lennének, nem lennének túlsúlyos emberek.
2011. jan. 13. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól,hogy bevonták,még lehet kapni,csak jó helyen kell keresni jó időben.

Ettől függetlenül nem ajánlom,mert elég durva szer.

2011. jan. 13. 17:39
 3/8 anonim válasza:
89%
Én ma kezdtem el szedni 15 évesen, más is van ami még jobban mérgez mint ez,csak éppen nem is gondoljuk:)
2011. jan. 16. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:
utolsó! msned megadnád lécci :D
2011. jan. 16. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Gratulálok, ti se fogjátok megérni a felnőttkort...
2011. jan. 22. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
a túllsúllyosok bármit megtesznek hogy lefogyjanak,és valamki akármilyen erőfeszítéssel tornázik meg diétázik..életmódot vált nem indul meg semmiképp sem a fogyás.
2011. jan. 23. 14:59
 7/8 anonim válasza:
Az Adipex-et nem vonták be,csak Magyarországon nincs törzskönyvezve.A háziorvos felírja,csak külföldön lehet kiváltani.Én ma kezdtem el szedni.Külföldön sikeresen alkalmazzák túlsúlyos embereken.
2011. márc. 21. 15:29
 8/8 anonim válasza:
100%
Engem 2 hónap választ el a felnőttkortól. Eddig 4 db-ot szedtem be, a hatása eszméletlen jó! Ha a vérnyomásoddal baj van, akkor ne szedd, amúgy a magas pulzusszám a gyorsabb anyagcserét segíti elő, nemhiába van ilyen hatása is.
2011. aug. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!