Fogyasztó liszt? A Zsírégetőklub árusítja. Vélemény? Hány kilót fogytatok? Zsírégetőklubról vélemény?
Ezek azért elég nagy tévedések.
Az ilyen liszteket KEVERIK rostokkal, amiknek alacsony a szénhidráttartalma, de alkalmasak főzésre. Vagyis X százalékban ezek nem is lisztek, csak rájuk fogják. És "zsírégető lisztként" könnyebb eladni, mintha azt írják rá, hogy "malomipari melléktermék", vagy valami hasonló, akár pl. korpa.
Tény, hogy lehet tőlük fogyni, mert kevesebb szénhidrátot tartalmaznak, mint az igazi lisztek, DE megvan az a veszély, hogy lefogysz, visszatérsz a hagyományos kajára, és visszahízod az egészet vagy többet, hiszen újra annyi szénhidrátot viszel be, amennyitől korábban is meghíztál.
Érdemes tehát átgondolni, hogy tudod-e ezt hosszú távon finanszírozni, mert ha csak 3 hónapra elég a pénzed, akkor fölösleges belekezdeni, mert a kudarc garantált.
Mellesleg jegyzem meg, én kipróbáltam a zsírégető kajákat. Nem azért, mert zsírt kell égetnem, hanem mert egy ismerősömnek lenne rá szüksége, viszont nem akartam olyannal előállni, amiről nem tudom, mi. Hát mit mondjak... hagy némi kívánnivalót maga után a kaja minősége. A húsok nagyon finomak voltak (a panír is!), de a köretek már az ehetetlenség határát súrolták. De nem a liszt miatt, hanem mert minden sz*rrá van főzve.
Istenem ments meg minket a hülyéktől, akik gazdagítják a gyógyszeripart és a kamuipart!!!!!
Ezt az emberek elkeseredettségükben veszik már meg!
inkább próbáld ezt ki!
1 étkezés: 20g zabpehely + 8 tojás fehérje
2. étkezés: 40g rízs + 50g csirkemell
3. étkezés: 40g rízs + 50g csirkemell
4. étkezés: 200g zöldség + 50g csirkemell
5. étkezés: 200g zöldség + 50g csirkemell
6. étkezés: 20g protein (Whey Pro) + 2,5dl tej+1 kiskanál lenmagolaj.
Ehhez mozogj valamit. Az intenzív séta is megteszi, heti minimum 3x 45perc. Csak a pulzusod ne menjen 95 alá és 120 fölé.
Ezt 1 hónapig, néha a csirkemellet lecserélheted sovány halra. Utána meg tarts egy normális étrendet napi 2000-2200 kcal-val. reggel szénhidrát (lassan bomló), és délután 4-től csak fehérje és szénhidrát mentes dolgokat. A gyümölcsöt se edd 16ó után.
Kerüld a csokikat, édességeket, dobozos gyümölcsleveket, még ha 100%-os is. Ha gyümölcslére vágysz, facsard magad, de 16ó után ne igyál. Hanyagold az alkoholt is!
Ha az anyagcseréd beállt, akkor a fogyás már megy magától.
DE nincs semmiféle szer, amivel helyes étrend és mozgás nélkül lefogynál.
Nincs csodagép, ami lefogyaszt (kivétel ultrahangos zsírbontó, de ott is kell diétázni)
Az este 6 után nem eszünk, egy baromság, és egészségtelen is.
Az étkezés reggeltől estig tartson!!!
szerintem is tök fincsi!
én is megrendeltem. előtte egy ismerősöm mindig megkínált belőle, akkor láttam, hogy megállja a helyét nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!