Az lehetséges, hogy valaki a kerek arcából adjon le és így kissé keskenyebbnek tűnjön? Plasztika nélkül!
Relatív. Én sokat adtam le az arcomból, miközben fogytam, pedig van még mit fogynom. Ez alkat függő lesz.
Persze attól függ, hogy mennyi a súlyfelesleg? Mert ha kevés, akkor annyira nem fog nagy nyomot hagyni az arcon a fogyás.
Nem feltétlen igaz amit az első írt. Nekem először a mellemről és az arcomról/nyakamról megy le a felesleg. Észre vettem, hogy kisebb lett a "tokám" is :D
És már az ismerőseim is mondták, hogy mintha vékonyabb lenne az arcom. Nem azt mondom, hogy be van esve, de azért látszik a változás pedig csak 4 hete fogyózom és nem is vagyok kemény diétán.
Nagyon köszi a válaszokat! Valahol azt hallottam, hogy sokat kell rágózni és az jól megdolgoztatja az arc izmokat és így is lehet az arcból fogyni.
Vajon ez hülyeség?
A rágós dolog hülyeség.A diéta lényege a testzsír csökkentés.Tehát általánosan,mindenhol csökken a zsír az egész testen arcról,tokáról is.
Mondjuk ahhoz,hogy valaki tokás,pufók arcú legyen kell minimum egy kezdődő elhízás is.
Amit te keresel,annak az a neve szálkásító diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!