Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Az lehetséges, hogy valaki a...

Az lehetséges, hogy valaki a kerek arcából adjon le és így kissé keskenyebbnek tűnjön? Plasztika nélkül!

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 06:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az arc jellemzően akkor kezd el fogyni, mikor a testről már elfogyott a fölösleg java.
2010. dec. 21. 07:33
 2/14 anonim ***** válasza:

Relatív. Én sokat adtam le az arcomból, miközben fogytam, pedig van még mit fogynom. Ez alkat függő lesz.

Persze attól függ, hogy mennyi a súlyfelesleg? Mert ha kevés, akkor annyira nem fog nagy nyomot hagyni az arcon a fogyás.

2010. dec. 21. 07:39
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. dec. 21. 08:34
 4/14 kisnita ***** válasza:

Nem feltétlen igaz amit az első írt. Nekem először a mellemről és az arcomról/nyakamról megy le a felesleg. Észre vettem, hogy kisebb lett a "tokám" is :D

És már az ismerőseim is mondták, hogy mintha vékonyabb lenne az arcom. Nem azt mondom, hogy be van esve, de azért látszik a változás pedig csak 4 hete fogyózom és nem is vagyok kemény diétán.

2010. dec. 21. 09:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem alkati kérdés. Én átlagos alkatú vagyok, de hozzá nagyon kerek arcom van :-((( mihelyt fogyózok, a mellemből megy le, utána hasam, combom. Nekem is kéne valami jó tipp, hogy lehet az arcból leadni egy kicsit...
2010. dec. 21. 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sokkal keskenyebb lett az arcom, amikor lefogytam. Bár én nem fogyókúra miatt fogytam, hanem egy csalódás miatt, és lehet hogy itt az idegeskedés is közrejátszott.
2010. dec. 21. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
igen, nekem nagyon kerek arcom volt mikor kövér voltam, most hogy sovány vagyok teljesen más. onnan is lefogytam, sőt szerintem onnan ment le legelőször.
2010. dec. 21. 11:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat! Valahol azt hallottam, hogy sokat kell rágózni és az jól megdolgoztatja az arc izmokat és így is lehet az arcból fogyni.

Vajon ez hülyeség?

2010. dec. 21. 13:59
 9/14 anonim ***** válasza:

A rágós dolog hülyeség.A diéta lényege a testzsír csökkentés.Tehát általánosan,mindenhol csökken a zsír az egész testen arcról,tokáról is.

Mondjuk ahhoz,hogy valaki tokás,pufók arcú legyen kell minimum egy kezdődő elhízás is.

Amit te keresel,annak az a neve szálkásító diéta.

2010. dec. 22. 01:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, még nem hallottam a szálkásító diétáról de utána nézek!
2010. dec. 22. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!