Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Van olyan fogyasztószer ami a...

Melcsassz kérdése:

Van olyan fogyasztószer ami a tapasztalatok szerint hatásos?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 12:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Fogyasztószerek és azok hatékonysága érdekel,nem vélemény arról hogy miért inkább mozogjak mintsem szedjek tablettát!

Ha van köztetek olyan aki szedett már valaha is fogyasztószert és bevált neki akkor várom a véleményét!

2010. dec. 3. 15:31
 12/19 anonim válasza:
64%

Szia.

Hoodia P57

[link]

Itt minden fontos dolgot megtalálsz.Nekem használ.2hét alatt folytam 6kilót.Természetesen oda figyelek mellette mit eszek és mikor valamint a mozgás is meg van,igaz nem futni járok,de itthon tornázgatok és így peregnek a kilók.Mondhat akárki akármit,hogy ha hamar leadod vissza jön a duplája,szerintem ha valaki kitartó,oda figyel és van egy kis önkontrollja akkor nem lesz gond vele és tartani fogja a súlyát.

2010. dec. 4. 18:40
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Ha valaki kitartó, van önkontrollja, annak nem kellenek fogyasztó szerek :D
2010. dec. 4. 20:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Kíméljetek meg a különféle véleményektől és csak az írjon aki próbált valami fogyasztószert amivel sikert ért el!!!
2010. dec. 5. 07:34
 15/19 anonim válasza:
A Hoodia P57 tényleg hatásos. Az étvágyat nagyon jól csökkenti. Ezzel könnyebb a diétát betartani a nagyevőknek is. A mozgás természetesen nagyon fontos. Egyébként ezzel a tablettával vagy kapszulával mozgás nélkül is fogyhatsz.
2010. dec. 5. 08:36
 16/19 anonim válasza:
100%
A leghatásosabb módszer a mozgás! A fogyáshoz nem az a jó ha halálra erőlteted magadat, amitől hamar el is megy a kedve az embernek, hanem a legjobb a 120-140 pulzusszám közötti értéket betartva a könnyű mozgás futópadon... Ezt először kezded fél órával utána növelheted a perceket és megszakadni sem fogsz... van olyan konditerem ahova egy havi bérlet csak 2000 ft és nem egy ember van ki ilyen céllal megy oda nem kell rögtön a szarrágyúrt izomállatoktól félni... Nagyon rendes mindeki a konditermekbe is és ez a cardio edzés a legjobb módszer a fogyásra és az hogy lehetőleg 6 óra után csak vmi müzlit egyél maximum. na meg az a fontos hogy a folyadékfogyasztásod 60%-át ásványvíz tegye ki de mégjobb ha ez az érték 90%-os... amúgy az emberi test elig éget el a mozgás közben zsírt, de ha elalszol akkor álmodban 3 szor annyit eléget és egy ilyen kicsit izzasztó gyaloglástól még másnap is égeti a tested a zsírt!!! az hogy mennyit fogsz az meg változó... ha vagy vagy 160 kiló akkor 2 hét alatt biztos jelentős értéket fogsz leadni, de ha csak ilyen 10-20 kilós súlytöbbleted van akkor ez több idő lessz, még kitisztulnak az erek, és a test belső szírkészlete elég, csak utána jön a látható fogyás... és én mindig azt mondtam ,hogy nem a kiló a lényeg hanem hogy könnyen tudj mozogni és tetszél magadnak... ja és ezek a tabletták kuvára nem érnek semmit, mert aki elvan hízva az általába nem azért eszik mert éhes csak mert kívánja, szóval xart se érsz el vele hogy nem vagy éhes, hacsak nem aktívak a hétköznapjaid mivel munka közben nem jut eszedbe az evés... Szval rem segítettem vmiben, és a tablettákat hanyagold...
2010. dec. 5. 15:45
 17/19 anonim válasza:
diéta + sport. Nekem 3 hónap alatt 15 kg ment igy le. De sport nélkül semmit sem érsz el.
2010. dec. 8. 10:58
 18/19 anonim ***** válasza:
én már attól fogyok, hogy vegetáriánus vagyok :D pedig nem is a fogyás miatt tértem át.
2010. dec. 12. 14:20
 19/19 anonim válasza:
Minden fogyasztószer a pajzsmirigy hormonháztartását teszi tönkre. Ha utána örök életedre problémát akarsz magadnak, akkor csak próbálkozz. A végén a felborult hormonháztartások miatt szépen elhízol, s vissza fogod sírni azt a súlyodat amikor elkezdted. Gondolkozz el ezen!
2010. dec. 21. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!