Melyik éhségcsökkentő tabletta a leghatékonyabb?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 11:38
11/12 anonim válasza:
Ha már szerektől akarsz lefogyni ajánlanám a speedet és a rivotrilt kombinálva. Ezeknek is van bizonyos mellékhatása de éhes nemleszel és még jól is fogsz szórakozni.
Egyébként csak vicceltem, sportolj és válts az életmódodon ha tényleg változtatni akarsz. Másként nem megy, a mindenféle tabletták csak arra jók hogy a hiszékeny emberek tömhessék egy réteg zsebét.
12/12 anonim válasza:
Nekem semmi rossz tapasztalatom az Adipexxel,mondjuk én nemvagyok érzékeny az alkoholra sem és a drogokra sem,nehezen válok függővé,
viszont aki könnyen rátud szokni a dolgokra annak nem ajánlom mivel amfetamin tartalmú!
én 10kg fogytam tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!