Milyen tabletták vannak ami nagy mértékben hasonlít a Reductilhez?
Én is szedtem korábban Reductilt, nekem jók voltak a tapasztalataim (fogytam) és nem éreztem mellékhatásokat. Mondjuk a pénztárcám is fogyott tőle:)
Az EMA minden sibutramin tartalmú gyógyszer forgalmazását megtiltani javasolta az EU tagállamok területén. Tehát ilyen hatóanyagú szert nagy valószínűséggel nem lehet (legálisan) beszerezni. Itt elég pontosan leírtak mindent:
Nagyon úgy néz ki, hogy nem...
Én most megint fogyózok. Véletlenül találtam a neten a Hoodia P57 kapszulát. Ez arra jó, hogy ne legyen kínzó éhségérzet. Itt ezen az oldalon is már sokan véleményezték, szidták, dicsérték. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, az ára csak töredéke ugyanolyan mennyiségű Reductilnak. Mikor elkezdtem szedni (napi 1 db), felírtam az induló súlyomat, ami 97,8 kg volt. Most tartok a 16. kapszulánál és ma reggel 92,4 kg voltam. Persze korántsem eszem annyit, mint régen és egyelőre kihagyom a kenyérfélét és a cukrot. Én ezzel a tempóval meg vagyok elégedve.
Nem azt mondom, hogy 100%-osan a P57 érdeme a fogyás (elég, ha hiszek benne:), nyilván az étrend módosítás is fontos volt.
Ezen az oldalon (is) olvashatsz róla: www.fogyi.ws
Nekem egy próbát megért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!