Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Pajzsmirigy+slim tartalmaz...

Pajzsmirigy+slim tartalmaz méhviaszt! Nálatok ez okozott problémát? Milyen allergiás reakciókra kell számítani?

Figyelt kérdés

aug. 6. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orvosod ajánlotta ezt a cuccot?
aug. 7. 07:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a termék tartalmaz egy-két nyomelemet és vitamint elhanyagolható dózisban, azon kívül tele van rossz minőségű olajjal, emulgeálószerrel, egyéb adalékanyaggal. Ezeknek semmilyen bizonyított pozitív fiziológiai hatása nincs a pajzsmirigyre, a fogyásra pedig pláne nincs, szóval biztosan nem orvos ajánlotta ezt a tipikusan laikusok számára legyártott drogériás hülyeséget.

A méhviasz (amiből szintén elhanyagolható dózis van a termékben) egyébként nagyon keveseknél vált ki allergiás reakciót. Ha egyéb méhtermékekre nem vagy allergiás, akkor csekély annak az esélye, hogy erre az leszel. Ha bőrpírt, kiütést, viszketést tapasztalsz, akkor ne használd tovább. Amúgy sincs sok értelme használni.

aug. 7. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább keress egy normális endokrinológust+ egy táplálkozási szakembert. Eddig idén 20kg-t fogytam, mert normálisan eszek és szedem a gyógyszeremet. Semmi humbuk, egy fajta vitamint szedek még pluszban

Semmi mástól nem fogsz lefogyni, csak ha normálisan étkezel!

aug. 7. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem okozott problémát. Egy grammot sem fogytam tőle, viszont gyönyörűen megállítottak a hajhullásomat. Ezért kéthavonta beszédek egy-egy dobozzal. Megjegyzés, 5 kg fogyás volt eredetileg a célom pajzsmirigy problémám labor szerint nem volt, de egy kicsit zavaró hajhullásomat, amit megszüntetett.
aug. 9. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!