Akupunktúrás fogyás eredmények valakinél? Hogyan hat?
Ez nem úgy működik, hogy szúrnak egy pontot és attól átformálódik a gondolkodásod az ételről.
Ez csak placebo.
Ha tartasz kalóriadeficitet, mozogsz rendesen és lelkiekben rendbeteszed az étkezéssel való viszonyodat, attól eddig mindenki lefogyott. Csak ez az út járható. A hókuszpókuszok a középkorba valók, jobb lenne, ha ott is maradtak volna.
Megtenné mindenki, hogy csak úgy ír, hogy ki is próbálta? Tudom, hogy nehéz megállni, mert azt gondolod hülyeség de én tapasztalatokra és nem véleményre lennék most kíváncsi.
Köszönöm!
Az első kommentelőnek meg csak annyit, hogy legalább szöveget értelmezni tudjál már, semmilyen gyógyszerről és állami támogatásról nem volt szó, de ha lenne is, látatlanban hiszem, hogy több tb hozzájárulást fizetek, mint az itt kommentelők nagy része, úgyhogy bocs de nem lenne lelkiismeret furdalásom amiatt, hogy ha ellátásban nem, legalább gyógyszeres kezelésben visszakapnám :) én hülye libsi
No de ezt ám zsebből kéne fizetnem. Szóval tapasztalatokat pls. Az idióták meg menjenek már frusztrálódni máshova.
Ha ettől lehetne fogyni, nem lenne a világ 38%-a és Amerika fele elhízott.
Az ilyen szemellenzős kérdezők örök életükben kövérek maradnak, mert arra sem képesek, hogy magukért felelősséget vállaljanak. Ugyanis innen kezdődik a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!