A gyomorszűkítő műtétért kell fizetni? Illetve "kisebb" súlynál is megcsinálják?
Szerintem a gyomorszűkítő műtét akkor ingyenes, ha az életed múlik rajta. De gondolom, akkor is várólista van.
Egyébként én is úgy voltam vele h meguntam a kalóriaszámolgatást meg h "akkor hány gramm szénhidrátot lehet tízóraira? hány gramm fehérjét kell vacsorára?" meg ilyenek.
Fogtam, és én speciel fullra kiiktattam az étrendemből a zsírt és a cukrot, kiiktattam mindenféle lisztes cuccot, kezdve a kenyértől a zsemlén/kiflin át egészen a tésztákig mindent, hús is szinte nuku, és 90%-ban zöldséget-gyümölcsöt ettem. Az elején marha éhes voltam napokon át, aztán beállt a dolog.
Közben steppadon csináltam hétfőn-szerdán-pénteken 30 perces intervallumedzést, ugrabugráltam rajta mint a hülyegyerek, de nekem ez jutott, mert nem volt időm kondiba járogatni, kocogni-futni utálok, szobabicaj nem fér el a lakásban (meg nem is olcsó egy normális szobabicaj), bringázáshoz meg túl nagy a forgalom mifelénk és nem volt rá időm félórát kitekerni a jó helyre h 30 percet intervallumozzak aztán meg megint félóra haza. A lényeg h otthon megoldottam a pulzusfigyelős intervallumedzést valami majomkodással egy steppadon. Ezzel és a 90%-os zöldség-gyümölcs étrenddel repültek lefelé a kilók, pedig 28-as BMI-m volt, most van másfél hónap után 21. Lehet h kicsit önsanyargatás és nem túl egészséges, de nekem megfelel.
Ja, és én is dolgozok, mellette oktatok és tanulok is (autodidakta másodszakmát, mielőtt belevágok a fizetős szakképzésbe h tuti ne legyen bukta), plusz a család, és még hobbim is van (bár ez utóbbi már kezd a háttérbe szorulni). De hogy őszinte legyek, magam sem tudom, hogy tudom mindezt 24 órába besűríteni, de valahogy sikerül.
#8 total aterzem.
Nekem egy kisebb tanyer ssgitett. Meg hogy megtanultam mi az adagom
Nem kell kalóriát számolgatni meg rágörcsölni a dologra. Csak változztass az étrenden és mozogj rendszeresen. Több zöldség, gyümölcs, rost, kevesebb cukker, zsír, sok víz oszt' jó napot.
80kg nem vészes. Azért egy műtét jó nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!