Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A gyomorszűkítő műtétért kell...

A gyomorszűkítő műtétért kell fizetni? Illetve "kisebb" súlynál is megcsinálják?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
* ja és dolgozom is nyilván, lemaradt.
2023. aug. 8. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a gyomorszűkítő műtét akkor ingyenes, ha az életed múlik rajta. De gondolom, akkor is várólista van.

Egyébként én is úgy voltam vele h meguntam a kalóriaszámolgatást meg h "akkor hány gramm szénhidrátot lehet tízóraira? hány gramm fehérjét kell vacsorára?" meg ilyenek.

Fogtam, és én speciel fullra kiiktattam az étrendemből a zsírt és a cukrot, kiiktattam mindenféle lisztes cuccot, kezdve a kenyértől a zsemlén/kiflin át egészen a tésztákig mindent, hús is szinte nuku, és 90%-ban zöldséget-gyümölcsöt ettem. Az elején marha éhes voltam napokon át, aztán beállt a dolog.

Közben steppadon csináltam hétfőn-szerdán-pénteken 30 perces intervallumedzést, ugrabugráltam rajta mint a hülyegyerek, de nekem ez jutott, mert nem volt időm kondiba járogatni, kocogni-futni utálok, szobabicaj nem fér el a lakásban (meg nem is olcsó egy normális szobabicaj), bringázáshoz meg túl nagy a forgalom mifelénk és nem volt rá időm félórát kitekerni a jó helyre h 30 percet intervallumozzak aztán meg megint félóra haza. A lényeg h otthon megoldottam a pulzusfigyelős intervallumedzést valami majomkodással egy steppadon. Ezzel és a 90%-os zöldség-gyümölcs étrenddel repültek lefelé a kilók, pedig 28-as BMI-m volt, most van másfél hónap után 21. Lehet h kicsit önsanyargatás és nem túl egészséges, de nekem megfelel.

Ja, és én is dolgozok, mellette oktatok és tanulok is (autodidakta másodszakmát, mielőtt belevágok a fizetős szakképzésbe h tuti ne legyen bukta), plusz a család, és még hobbim is van (bár ez utóbbi már kezd a háttérbe szorulni). De hogy őszinte legyek, magam sem tudom, hogy tudom mindezt 24 órába besűríteni, de valahogy sikerül.

2023. aug. 8. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:

#8 total aterzem.

Nekem egy kisebb tanyer ssgitett. Meg hogy megtanultam mi az adagom

2023. aug. 9. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha 173cm és 80kg vagy, akkor bár valószínűleg túlélnéd a műtétet, de utána belehalnál a következményekbe.
2023. aug. 9. 14:52
 15/20 A kérdező kommentje:
#14, miért mi lenne a következménye? (Tényleg érdekel).
2023. aug. 9. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel lényegében nem vinnél be tápanyagot, ezért az éhezés, és a vitaminok, ásványi anyagok hiánya erősen legyengítene, majd megölne, akkor is ha más komplikáció nem merülne fel.
2023. aug. 9. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Én 160 centisen, 70 kilóról fogytam le 50-re úgy hogy egész egyszerűen kevesebbet ettem mint korábban, és többet mozogtam. Nem számoltam a kalóriákat és nem is diétáztam, hanem életmódot váltottam. Neked is erre lenne szükséged mert a gyomorszűkítő műtét nem a problémát oldaná meg hanem a tünetet enyhítené.
2023. aug. 9. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem kell kalóriát számolgatni meg rágörcsölni a dologra. Csak változztass az étrenden és mozogj rendszeresen. Több zöldség, gyümölcs, rost, kevesebb cukker, zsír, sok víz oszt' jó napot.

80kg nem vészes. Azért egy műtét jó nagy felelőtlenség.

2023. aug. 15. 10:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból néztem meg ezt. 100 kiló vagyok, 41 éves. Nem volt önuralmam még egyszer sem a hosszútávú diétához. 2-3 nap böjtölés után rávetem magam a sülthúsra, friss ropogós kenyérre, csokira, fagyira stb, és ez már olyan, mint másnak a szex! Többet zabálok, mintha naponta egy kicsit ennék ezekből, és nem sóvárognék utánuk. A mentális egészségem nagyban sérül, ha nem eszem finomat. Műszaki munkám van, az ötleteimért fizetnek, és azok csak akkor jönnek, ha nem vagyok éhes. Próbáltam zöldség gyümölcs diétát, mert szeretek is sok félét belőlük, de az állandó felfúvódással, napi 3-4 wc-zéssel nem tudok a munkáltatóm igényeinek megfelelni. Ha izzad a homlokom a szélgörcsöktől, pisilni kakilni kell egyfolytában, akkor is ki kell találni, hogyan mozogjon a robot, hogy jó legyen a termék! Sokszor órákat töltök a gépsor mellett egy laptoppal, és le sem tudok ülni asztalhoz, úgy állva vagy térdelve, guggolva kell hibát keresni, hajlongani kell, kábelt végig követni gép mögötti szűk helyeken. Ott feszengeni a szélgörcstől és a f0shatnéktól az a halálom. A kollégákkal együtt kell dolgoznom, egyszerre megyünk szünetre is olyankor. A húsételektől napi egyszer wc-zek reggel otthon, és utána elfelejtem a belemet egész napra, mintha otthon hagytam volna. Diétával, meg olyan, mintha egy kezelhetetlen gyereket, vagy inkább csimpánzt vinnék magammal munkába, ott sz*rik ahol rájön, ott rendez hisztit, ahol rájön, bömböl és nem tudom az okát stb.
2023. aug. 17. 08:30
 20/20 anonim ***** válasza:
19es, a rendszeres testmozgás csodákra képes.
2023. aug. 17. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!