Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Anavar szteroid? Mennyi...

Anavar szteroid? Mennyi fogyásra számíthatok? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövő hónaptól szeretném elkezdeni szedni az Anavar nevű szteroidot, természetesen edzés és diéta mellett. 20-25kg-ot szeretnék fogyni. 22/L

2023. júl. 26. 09:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye csak valami vicc?
2023. júl. 26. 12:13
 12/18 A kérdező kommentje:

11/11

Persze,hogy vicc, én unatkozom és jó olvasni ezt a sok vergődő majmot xDDD

2023. júl. 26. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendkivűl értelmes lehetsz a legutóbbi kommented alapján (is).

Vergődj a kanapén majd a száz kilóddal és a kifogásaiddal, minket nem érdekel.

2023. júl. 26. 12:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekelne, nem írnál ide még mindig
2023. júl. 26. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Én vergődő ló vagyok.🐎

2023. júl. 26. 14:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én orvos vagyok, és igen, tényleg írunk fel néha anabolikus szteroidokat (mint az Avanar) hormonproblémákra. Ilyen a férfi hipogonadizmus és a késő/elmaradó pubertás, Klinefelter-szindróma. Nőknek kizárólag ösztrogénszenzitív emlőrákra írják fel néha, de inkább arra se. Az idióta testépítőket igyekszünk lebeszélni az ilyen szerek használatáról. Arról még nem is hallottam, hogy fogyókúrázó nők is szedik. Mindenféle kommentár nélkül, itt egy lista arról, hogy milyen mellékhatásokat okoz nőkben:

- a testszőrzet jelentős növekedése az egész test területén, a fanszőrzet férfiassá válása

- a hang mélyülése

- a mellek elvesztése

- menses-problémák

- súlyos pattanások

- hajvesztés

2023. júl. 28. 08:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül elküldtem a választ, pedig a java még hátravan. Itt a lista folytatása:

- szellemi változások: megnövekedett agresszivitás, hangulatingadozás, depresszió

- emelkedő vérnyomás és vércukorszint

- megnövekedett kockázat szívrohamra és stroke-ra

- lényegesen rövidebb várható élettartam

Ennyi. Most fejeztem be a választ.

2023. júl. 28. 08:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Hagyjad az anavart. 20mg winstrol naponta, 100 mg deca meg ha extrém vagy akkor 200mg testo hetente. Nem leszel egy grammal se kevesebb, de nem mernek majd itt neked írogatni gyakorin.

Természetesen irónia, ne szedj ilyesmit, kalóriadeficit kell neked, nem szteroid.

Az orvosod azt is mondta, hogy egy jófajta kúra után szükség lenne PCT-re is, hogy utána valamennyire normalizálódjon a tested hormonháztartása?

2023. aug. 11. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!