Van olyan, akinek segített bármiféle zsírégető tabletta a fogyásban?
áá... hagyjuk is, reménytelen...
Bárcsak a nyelvtankönyvet forgattad volna a csodatablettáid helyett.
igen, nekem is átjött, és amúgy egész jópofa :)
Nem valós sokfajta tabletta van. A legtobb az ehseget csokkenti de az emebrk 90 szazaleka attol hizik el hogy folyton eszik es nem csak akkor ha ehes.
Van rosttabletta is, ami felpuffad a gyomorba a viztol es sokaig kitolti. De ha eszel eleg zoldseget, gyumolcsot, korpst stb akkor ervenyesul ugyanez a hatas
Nekem a Super Fat Burner (már Super Lipo) segített. IR-es voltam, betartottam a diétát. Nem ettem semmit, ha előtte nem mértem le grammra, ml-re. Idővel mozogni is elkezdtem. És 4 hónap alatt lement 7 kg, aminek talán a fele víz volt. És volt rajtam minimum 30 kg felesleg. Elkezdtem szedni a tabit és onnan mérve a kövi 4 hónap alatt 16 kg ment le. Másban nem változtattam.
Nem a hasi zsírban segített amúgy, sztem abban nem segít semmi, hogy honnan fogyj. Nekem hasam még mindig van, igaz, nem akkora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!